Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille? Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Julkaisija Vastaukset
OSQ # Posted on 27.11.2009 at 14.33
Profiilikuva käyttäjästä OSQ

Piraattimies. On hienoa että tunnet linuxin mahdollisuuksia. Kysmys ei vain ole softan kyvyistä vaan keinoista levittää sitä käytännössä. Oletko valmis kouluttamaan jonkun joka voi kouluttaa seuraavan ja niin edelleen? Ottaisin heti vapaata ja ilmottaudun oppiin. Itseopiskelua olen jo harrastanut liikaa ja toimivaa työkalua en vaihda ilman opastusta.
Kaikista käyttöjärjestelmistä on kokemusta ja kaikki ne ovat myös kaatuilleet. Kuinkahan monta konetta on tullut kannettua kauppiaalle tai maahantuojalle eri ongelmien takia. Entisen työnantajani AVID ja mac:it saatiin vuoden virityksen jälkeen pelittämään, ja ne oli sentään miljoonapelejä. Silloin tein kaikki projektit kotona vanhalla pc:llä ja Fast:n kortilla Uleadilla. Otin juuri projektiksi AV linuxin kasaamisen, enkä kehtaa julkisesti kertoa missä mennään. Ystäväni joka on nokialla linux osastolla kehitystyössä huokailee ja myöntää että koneet on koneita ja lupasi tulla talkoisiin. Toimivan kokonaisuuden taakse tarvitsee aina hyvän kasauksen käyttäjän tarpeisiin ja tietysti opastuksen ainakin alkuun. Missä vika? No milloin missäkin tietysti, raudasta softaan. Kaikki ei koodaa eikä kaikki osaa huoltaa rautaakaan. :(