Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille? Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Julkaisija Vastaukset
OSQ # Posted on 10.12.2009 at 16.59
Profiilikuva käyttäjästä OSQ

Open Offisea ajttelin sen monipuolisuuden takia ja on käyttöliittymänä tutun oloinen kaikille office ohjelmia käyttäneille.
Historiaa,,,15 käyttöjärjestelmää mikrosoftilla ja Mäcillä 10,,, ja uudet kuulemma lähes täydellisiä..mainostetaan kybällä parhaillaan klo:18.35 YLE.llä, mutta Linuxia ei sanallakaan. Ikään kuin toimittajat/ohjelman tuottajat eivät tietäisi sitä olevan olemassakaan.
Jotta avoimien standardien käyttöä saataisiin yleistymään, on levitettävä toimivia ja yleistarpeita palvelevia ohjelmia joilla on nimi ja tyytyväinen käyttäjä yhteisö(brändätä). Suurella osalla perus näpyttelijöitä menee näppäilysormet suuhun kun mainitsee minkä tahansa lyhenteen.
Photoshoppauksen tietää melkein kaikki vaikka eivät ole koskaan sitä käyttäneet, siksi pitäisikin ruveta joukolla GIMPPAAMAAN jotta termiitit tulisi tutuiksi. Tietoisuus ei leviä, jos tietoa ei levitetä. Itse olen käyttänyt Photoshoppia niin kauan kun se on ollut olemassa ja nyt sitkeästi myös Gimppiä, jotta voin opastaa tuttujani, jotka ei osaa käyttää mitään neuvomatta ensin alkuun.
Kuvankäsittelijöiden joukko kasvaa tällä metodilla melkein päivittäin ja pääsen itse vähemmällä.
Piraattipuolueen etusivullakin voisi olla kyseisten ohjelmien latauslinkit ja vapaaehtoisten online avustajien tiedot. Maailma ei muutu puhumalla, on pakko tehdäkin jotain.