Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille? Vs:Kuinka paljon Suomi antaa rahaa Microsoftille?

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 19.11.2009 at 14.22
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

Mielestäni tärkeintä olisi nyt viimeinkin lisätä Linux pohjaista koulutusta AMK opiskelijoille.
Ei siellä vieläkään taida olla kuin joku 1-2 haisevaa peruskurssia.. Katsokaapa http://www.mol.fi sivuston työhakuja. Ne on lähes poikkeuksetta Linux osaajia koska nyt pitäisi hitaimpien alkaa käsittämään mihin suuntaan tietotekniikka on menossa.

Linux on kaikkialla. Se on Nokian kaikkin tulevien kännyköiden OS sekä listaa komistaa LG, HTC, Motorola yms jättiläiset. Jaa että mitä siitä? Ne on vaan kännyköitä vai? Nooh.. .LG:n uudessa kännykässä on 800mhz CPU ja h.264 purkuun kykenevä GPU, samat specsit Nokialla. Ei ne ole ”vain” kännyköitä enää, missään nimessä.

Maemo = Linux
Android = Linux

kun Khronos yhteenliittymän jengi saa OpenCL/GL/AL rajapintansa hiottua valmiiksi standardiksi niin DirectX putoaa kylmästi pelistä pois. Se on MS:n alasajon ensiaskel joka on vääjäämättömästi edessä. Miksi siis taistella sitä vastaan?

Unix oli ensin, Unix tulee säilymäänkin eri muodoissaan. MS on ollut suuri puhallus. Häpeätahra käyttöjärjestelmien historiassa, korruption suurimpia mätäpesäkkeitä. Katsokaa heidän johtajaa Ballmeria.. Ei voi olla pimeämpää henkilöä olemassa missään firman johdossa. MS on käyttänyt epäreiluja taktiikoita siitä lähtien kun riitautui IBM:n kanssa 90 luvulla ja hylkäsi OS/2 kehityksen ja varasti NT kernelin koodit itselleen. Aika taitaa kullata muistot… Minä en unohda mitään, koskaan, milloinkaan.