Vs:Kysymyksiä Piraattinuorten hallitusehdokkaille

Etusivu Foorumit Piraattinuoret Kysymyksiä Piraattinuorten hallitusehdokkaille Vs:Kysymyksiä Piraattinuorten hallitusehdokkaille

Julkaisija Vastaukset
Kubit # Posted on 18.5.2010 at 13.26
Profiilikuva käyttäjästä Kubit

Minut saa kiinni lähes 24/7 kännykällä. Seuraan säännöllisesti sähköpostia ja facebookia ja minut löytää IRCistä suurimman osan ajasta. Nämä kulkevat myös mukanani kännykässä!

Olen valmis matkustelemaan, asun kylläkin Helsingissä. Miten vain työt antavat periksi ja rahat riittävät olen valmis kuitenkin matkustamaan.

Jumalanpilkka on minusta sellainen asia, jota on turha mennä rajoittamaan, kunhan kysymys ei ole yllyttämisestä toimintaan jotain ihmisryhmää vastaan. Toisin sanoen, kunhan ei kehoteta toimimaan toisia ihmisiä vastaan perustuen esim. uskontoon. Solvaaminen on ehkä mautonta, mutta en koe järkeväksi, että sitä kielletään.

Talouspolitiikan suhteen minulla ei ole hirveän vahvoja näkemyksiä. Uskoisin, että hybridipolitiikka jostain markkinatalouden ja keskusjohtoisuuden väliltä on paras vaihtoehto ja markkinoiden dominointia rajoittavaa regulointia tarvittaisiin enemmän.