Vs:Kysymyksiä Piraattinuorten hallitusehdokkaille

Etusivu Foorumit Piraattinuoret Kysymyksiä Piraattinuorten hallitusehdokkaille Vs:Kysymyksiä Piraattinuorten hallitusehdokkaille

Julkaisija Vastaukset
PaPi- # Posted on 18.5.2010 at 18.47
Profiilikuva käyttäjästä PaPi-

Kuinka hyvin olet tavoitettavissa puhelimella, sähköpostilla tai IRCistä? Entä käytätkö facebookia / twitteriä?
Puhelimesta minut tavoittaa aina, sähköpostit tarkistan päivittäin, samoin IRC:n. En varsinaisesti hengaa irkissä, mutta minut saa myös sieltä tarvittaessa kiinni. Facebookin kautta yhteydenotto onnistuu hyvin, ja twitterin puolella pitäisi aktivoitua.

Ja vielä: Oletko valmis matkustamaan jos tarve vaatii?
Matkustaminen ei ole ongelma.

Mitäs mieltä hallituksen jäsenet ovat mm. Talouspoliitiikasta tai jumalanpilkasta?

Mielestä yhteiskunnassa ei tulisi olla asioita, joita ei voisi kritisoida, tai pilkata. Sanan- ja ilmaisunvapaus menee ehdottomasti uskonrauhan edelle, eikä islamin, kristinuskon tai muiden uskontojen edessä tulisi nöyristellä. Jokaiselle on taattava rauha uskoa mihin lystää, mutta uskontojen kipukohdista tulisi voida keskustella kiihkottomasti.

Yhteiskunta jossa ei rajoiteta yksilönvapauksia, on kaikkein oikeudenmukaisin, ja vapaa markkinatalous kuuluu yksilönvapauksien piiriin. Ihmisillä tulee sopimusvapauden nimissä olla oikeus vaihdantaan ilman, että valtio tai muu taho sitä rajoittaa. Eli, mielestäni valtion ei kuulu puuttua markkinatalouden toimintaan millään lailla. Kaikenlainen puuttuminen ihmisten väliseen kaupantekoon on yksilönvapauksien rajoittamista. Olen talouspoliittiselta kannaltani siis libertaari.