Vs:Kysymyksiä Piraattinuorten hallitusehdokkaille

Etusivu Foorumit Piraattinuoret Kysymyksiä Piraattinuorten hallitusehdokkaille Vs:Kysymyksiä Piraattinuorten hallitusehdokkaille

Julkaisija Vastaukset
JoonasD6 # Posted on 22.5.2010 at 10.02
Profiilikuva käyttäjästä JoonasD6

Kuinka hyvin olet tavoitettavissa puhelimella, sähköpostilla tai IRCistä? Entä käytätkö facebookia / twitteriä?

Puhelin on mukana periaatteessa 24/7, ja käytän niin Facebookia, Twitteriä kuin IRC:täkin jatkuvasti myös kännykällä. Minut kiinni näillä kaikilla. Myös sähköposti toimii, ja tarkistan uudet viestit hyvin aktiivisesti. Korostan, että minulle saa soittaa myös pienissä asioissa, mihin aikaan vuorokaudesta vain.

Oletko valmis matkustamaan jos tarve vaatii?

Olen, niin paikallistasolla kuin kansainvälisestikin. Nimim. kokemusta noin 25 maasta. Yleensä lähden varsin spontaanisti autokuskiksi ja muuten olen valmis matkustamaan myös muiden mielestä pienten asioiden vuoksi.

Mitäs mieltä hallituksen jäsenet ovat mm. Talouspoliitiikasta tai jumalanpilkasta?

Talouspolitiikkaan en ole ottanut minkäänlaista valmiiksi tuputettua ismiä. Katson jokaisen tilanteen kerrallaan lähinnä ihmisoikeuksien, reiluuden ja tiedon vapauden kannalta. Jos on pakko lokeroida ja käyttää tylsiä rajoittavia termejä, niin kontrolloitu markkinatalous toiminee. Kaikkea saa tehdä, kunhan ei rajoita muiden vastaavia vapauksia. Yksilöt saavat siis hyötyä ennen yhteiskuntaa, kunhan eivät toiminnallaan alista muita.

Kaikkea tulee voida kritisoida. Jos joku perustelematta mollaa tai panettelee, tulisi nämä tapaukset katsoa lähinnä tyhmyytenä, eikä tehdä niistä numeroa. Jumalanpilkka ei sovi nykylainsäädäntöön. Mielipiteet voivat olla tapauskohtaisesti ”tyhmiä”, mutta jos yhteiskunta sen ilmaisusta rankaisee, on tällaisen mahdollistava lainsäädäntö pielessä.