Vs:Lääkepatenttien poistaminen virhe?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Lääkepatenttien poistaminen virhe? Vs:Lääkepatenttien poistaminen virhe?

Julkaisija Vastaukset
RiktigPolitik # Posted on 6.1.2010 at 14.01
Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

Olisitko valmis pyörittämään businesstä vain huvikseksi jos tietäisit että valtio ottaisi kaiken tienaamasi rahan siitä ja saisit sen saman kuukausipalkan riippumatta kuinka hyvin pyörität businesstäsi? Etkö luule että mahdollisuus tulla rikkaaksi ole paras motivaatio saamaan sinut tekemään parhaasi? Mitä tyytyväisimpiä asiakkaat ovat, sitä ennemmän tienaat rahaa. Miten teet asiakkaat tyytyväisiksi? Tarjoamalla parhaan mahdollisisen palvelun ja parhaimmat tuotteet edulliseen hintaan.

Sama koskee myös lääkekehitystä. Mitä parempia tuotteita kehittelet sitä ennemmän rahaa tienaat. Jos otat pois motiivin tienata rahaa lääkekehittelystä, niin se on sama kuin että ottaisit pois mahdollisuuden tulla rikkaaksi aloittamalla oman bisniksen. Jos valtio antaisi kaikille jotka starttaavat oman firman 2000€/kk, niin tuskinpa laittavat paljon aikaa miettimiseen miten olisi paras mahdollinen tapa pyörittää businesstä. Sama koskee myös jos valtio rupeaa palkkaamaan tutkijoita kuukausipalkalla, mikä on ainoa mahdollisuus, jos niillä ei ole mahdollisuuta tienaamaan mitään keksinnöillään.