Vs:Lain muuttaminen ja sen seuraukset.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Lain muuttaminen ja sen seuraukset. Vs:Lain muuttaminen ja sen seuraukset.

Julkaisija Vastaukset
Mikko Kunnari # Posted on 26.4.2009 at 15.04
Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

Eipä tuon mittaiseen kirjelmään voi oikein vastata mitään muuta kuin mahdollisimman lyhyesti piraattien ajatukset. Joka kohdassa vastasin sinun kirjoituksiisi, joten tottakai toistin eli lainasin ne siihen näkyviin, jotta hommassa voisi joku pysyä kärryillä. Jos taas kommenttien välillä samat asiat toistuivat, niin se johtuu sitten siitä että sama vastaus kävi moneen kohtaan. Jätin tämän takia kyllä osaan kohdista vastaamatta.

Et itsekään pureutunut millään syvällisemmällä tasolla mihinkään asiaan, etkä juurikaan vaivautunut perustelemaan kritiikkiäsi toimivilla vertauksilla tai perustelluilla termeillä. Silti tekstiä oli ruutu tolkulla, joten vastapuoleltakin lienee turha odottaa mitään väitöskirjaa aiheesta. Jokaisesta kommentista olisi saanut oman kirjoituksensa.

Ja jos sanoin jotain mitä et ole suoraan sanonut, niin se käy kyllä selkeästi ilmi, että on rivien välistä luettu, ihan kuten itsekin teit kommentoidessasi bloggauksia. Plus, että kommentoimasi lauseet oli asiayhteydestään irroitettuja pätkiä.

Ihan laadukas tuo vastaus mielestäni on vaikka sen kuinka monta kertaa lukisi läpi ja ympäripyöreästäkin olen vahvasti eri mieltä. Jos haluat, niin voidaan tarkemmin kyllä pureutua joihinkin tiettyihin kohtiin, jotta järkevän mittainen perusteltu keskustelu olisi ylipäänsä mahdollista.