Vs:Lain muuttaminen ja sen seuraukset.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Lain muuttaminen ja sen seuraukset. Vs:Lain muuttaminen ja sen seuraukset.

Julkaisija Vastaukset
HMS # Posted on 26.4.2009 at 17.46
Profiilikuva käyttäjästä HMS

onis kirjoitti:
Quote:MrZombie: Todella loistava ja havainnollistava kirjoitelma joka myöskin nostattaa ajatuksia. Tuollaista tekstiä toivoisin olevan etusivullakin. Ymmärrän näistä toki monet käsitteetkin, ja vastarepliikkini ovatkin aika kärjistettyjä koska etusivun kirjoitelmat ja blogit ovat epäselkeitä puolueen kannoista. (ja ehkä tällä viestiketjulla haluaisin myös tekijöiden kiinnittävän siihen huomiota, kuinka nämä tekstit voitaisiin lukea).

Tästä olen samaa mieltä. Uskoisin, että suurimmalle osalle piraattipuolueen jäsenistä piraattipuolue itsessään ei ole ideologinen vaikuttaja eikä tiedon lähde, vaan sitä virkaa ajavat eri keskustelupalstat ja blogit, joilla näitä asioita on vatvottu ainakin kymmenen vuoden ajan. (Napster julkaistiin 1999.) Koko ideologian tiivistäminen helposti ymmärrettäväksi ja sulatettavaksi paketiksi ei ole helppo tehtävä. Uskon kuitenkin, että parempaankin pystytään kuin mitä meillä nykyisin on näyttää.