Vs:Laittomasta lataamisesta vuosittain miljardien las

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Laittomasta lataamisesta vuosittain miljardien las Vs:Laittomasta lataamisesta vuosittain miljardien las

Julkaisija Vastaukset
Observer # Posted on 9.6.2009 at 11.49
Profiilikuva käyttäjästä Observer

Mitä tässä pitäisi huomioida on se, että näinkin monta ihmistä lataa laittomasti viihdettä netistä ilman minkäänlaista omatunnon vaivaa. Se kertoo jotakin siitä asenteesta mikä tietoyhteiskunnan jäsenillä on tietoon liittyen tätä nykyä. Mikä on helpompaa, yrittää muuttaa internetin käyttäjien asenteita, tai muuttaa omia toimintamalleja niin, että tiedonvaihto ihmisten välillä toimisi omaksi eduksi?

Kuka jaksaa maksaa suomessa elokuvasta 10€ todetakseen vain, että on jälleen tuhlannut pari tuntia elämästään roskalle. Alkaa se menetetty 10€ harmitaa myös :). On vain niin helppoa mennä nettiin ja hakea sama elokuva ilmaiseksi…jos se nyt ihan pakko on nähdä. Ongelma tässä on ilmeisesti siinä, että yritykset ovat jääneet niin vanhan aikaisiksi, että eivät osaa sopeutua internetin tuomiin muutoksiin. Kontrollia yritetään pitää viimeiseen asti rahanmenetyksen pelon vuoksi, mikä taas johtaa asiakaskunnan vieraannuttamiseen.
On tässä tullut luettua todella paljon näistä DVD encryptionista, regional lukoista ja muista vastaavanlaisista tempuista, jo vaikka kuinka pitkään. En ymmärrä miksi ihmiset sietävät tällaista pelleilyä. En ymmärrä miten tämä kaikki on kuluttajan hyödyksi muutenkaan. Noi numerot netissä peuhaavista ihmisistä, olivat ne nyt oikeita tai vääriä, tulevat vain kasvamaan sitä myötä, kun yritykset pyrkivät määräämään miten ihmisten tulisi käyttää heidän tuotteitaan.