Vs:Lausunto: Luvattoman wlan-käytön dekriminalisointi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Lausunto: Luvattoman wlan-käytön dekriminalisointi Vs:Lausunto: Luvattoman wlan-käytön dekriminalisointi

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 29.4.2010 at 19.57
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Naseag kirjoitti:
Quote:No mutta eikös tuo avoin wlan paranna kummasti yksityisyyttä ja oikeutta salaisuuksiin? Sananvapaushan tuossa kokee nosteen kun ei voida enää sanoa, että kuka kirjoitti mitä. Avoimen wlan-tukiaseman omistaja voi sanoa, että minulla on avoin tukiasema, eikä kukaan voi sanoa, että kuka naapurustosta kirjoitti mitäkin.

Jep, ja samalla liittymällähän ei voi tehdä ulkopuolisena mitään muuta kuin kirjoitella nettiin?

Naseag kirjoitti:Quote:Itse olen ainakin pilkkonut 100/10 yhteydestä megan molempiin suuntiin, jos vaikka joku sattuisi tarvitsemaan nettiä. En näe tässä mitään pahaa. Tuskin kukaan vaivautuu latailemaan megan yhteiskäyttöletkulla mitään kun samaan talonyhtiöön saa 100/10-yhteyden 10 eurolla kuussa. Itseä lähinnä risoo kun välillä on tilanteita, jossa tarvitsisi kaivaa läppäri laukusta, mutta missään ei ole yhteiskäyttöön tarkoitettua wlania.

Olet vissiin sen ikäinen, ettet ole kokenut tilannetta, jolloin ylipäätään koko internettiä ollut perus kuluttajan ulottuvilla hintansa puolesta? Vittu et riso, kun muilla oli internet ja mulla ei. Olisi pitänyt ehdottomasti olla oikeus mennä firmojen tiloihin surffaamaan ilmaiseksi.