Vs:Lausunto: Luvattoman wlan-käytön dekriminalisointi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Lausunto: Luvattoman wlan-käytön dekriminalisointi Vs:Lausunto: Luvattoman wlan-käytön dekriminalisointi

Julkaisija Vastaukset
Naseag # Posted on 30.4.2010 at 17.01
Profiilikuva käyttäjästä Naseag

Quote:Teppo kirjoitti:

Jep, ja samalla liittymällähän ei voi tehdä ulkopuolisena mitään muuta kuin kirjoitella nettiin?

No eihän prepaid-puhelimellakaan voi soitella kuin omalle mummolleen? Puhelu on puhelu ja surffaus on surffaus. En näe syytä alkaa erikseen erittelemään telekommunikaation sisältöä. Eikös se nyt juuri ole sitä kirjesalaisuutta?

Quote:Olet vissiin sen ikäinen, ettet ole kokenut tilannetta, jolloin ylipäätään koko internettiä ollut perus kuluttajan ulottuvilla hintansa puolesta? Vittu et riso, kun muilla oli internet ja mulla ei. Olisi pitänyt ehdottomasti olla oikeus mennä firmojen tiloihin surffaamaan ilmaiseksi.

Meinaatko, että minun tulisi nyt tukkia wlan-tukiasemani kautta jaettu yhteys ja laittaa yhteyttä yrittäville tervehdysteksti: ”En jaa nettiäni, koska 90-luvun alkupuolella Vittu riso et ku muilla oli netti ja mulla ei.” Erittäin kypsä ehdotus.

Ja kyllä, olen sitä sukupolvea, jolla ei ollut internettiä. Siihen junaan tuli hypättyä vasta kun 28800 modeemit rupesivat yleistymään kuluttajaystävällisessä hintaluokassa. Siitä huolimatta en ymmärrä miten 90-luvun tapahtumat liittyvät nykypäivään.