Vs:Lausunto: Luvattoman wlan-käytön dekriminalisointi

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Lausunto: Luvattoman wlan-käytön dekriminalisointi Vs:Lausunto: Luvattoman wlan-käytön dekriminalisointi

Julkaisija Vastaukset
OjM # Posted on 1.5.2010 at 14.01
Profiilikuva käyttäjästä OjM

”Keskeisin kohta koko viestissä ja tästä olen nimenomaan puhunut. Haluatte muuttaa lait sellaiseksi, että voitte ladata toisten tekeleitä ilmaiseksi, toisten liittymillä.”

Varsin omituinen väite. Useimmilla meistä on kyllä omakin liittymä, ja useimmat meistä tyytyisivät varmasti siihen että voivat sillä omalla liittymällään latailla tavaraa laillisesti ilmaiseksi. Miksi pitäisi noin monimutkaiseksi ruveta? Yritä ymmärtää että tämä ja suoja-ajat eivät liity toisiinsa mitenkään. Miksi väki haluaisi käyttää sinun liittymääsi latailuun kun on omakin, joka on todennäköisesti parempi ja josta voi itse määrätä?

Yritä ymmärtää että kyse on juurikin siitä, että teknologian ollessa sellaista kun se on, ei tuon rangaistavuudessa ole mitään järkeä.

EDIT: ah, ja tosiaan se wlan-modeemi on minun korttiini yhteydessä, jos ei olisi, ei se voisi kertoa nimeään ja muita tietoja.