Vs:Levymyyntitilastoja

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Levymyyntitilastoja Vs:Levymyyntitilastoja

Julkaisija Vastaukset
Pirate0 # Posted on 12.3.2011 at 19.30
Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

Quote:että piratismi-ideologian taustalla on epähumaani oman edun sokea ajaminen. Tätä ilmiötä voisi erittäinkin osuvasti verrata kolonialismin keskeiseen piirteeseen, orjuuteen: tietty ihmisjoukko katsotaan alempiarvoiseksi, eikä heille kuulu oikeutta saada työstään korvausta – sen sijaan tietylle ylempiarvoiselle ihmisjoukolle kuuluu oikeus viedä heidän työnsä tuloksen omaan käyttöönsä ilman maksua.

Onpa paksua paskaa.

Yhtä hyvin vaihtaa musiikintuottajat ja taitelijat tähän piraatti sanaa paikalle. Entistä enemmän maksuja peritään kuluttajilta kaikista mahdollisista laitteista vain sillä verukkeella että voidaan tallettaa ja toistaa musiikkia. Vai mitenkä perustelet usb-tikkujen ja muistikorttien ja kovalevyjen hyvitysmaksuja ilman yhtään musiikkia olisi edes tarkoitus tallettaa ko laitteille?

Silkkaa ahneutta, ahneutta saada rahaa vastikkeetta, ahneutta saada rahaa ilman että tarvitsee edes yhtään vaivata työn teolla niin me teidän kattoon syljeskelyt maksetaan.

Teidän ahneudella ei ole rajaa teidän pitää viedä vielä kansalaisten yksityisyys vain sen asian varmistamiseksi ettei vain missään vain soiteta Lordin hallelujaa kappaletta ilman että siitäkin olla maksuttu pennosia Teoston pohjattomaan kassaan jossa musikiintekijät jonottavat että saatte ilmaista rahaa mikä nyhdetty kansalta.

Valitatte että musiikin tekeminen hankalaa ja että jouduttu viettämään viikkotolkulla jossakin studiolla tekemässä töitä jonka te olette itse valinneet. Perkele, minkäkin herään viimeistään 6.20 että ehdin viemään lapset joka arkipäivä päivähoitoon että ehdin omaan työpaikalleni tekemään kahdeksan tuntia pomon kyylätessä niskassani. Ja tätä teen 40 vuotta ja jos en ole kuollut siihen mennessä työuupumukseen niin minulle tullaan antamaan paskaa eläkettä joka ei riitä elämiseen. Mitä ihmeellistä teidän työssänne on semmoista että voidaan veloittaa myös maksuja työstä jonka eteen te että ole tehneet yhtään mitään?

DIESEL, OLET AHNE.

edit1

Quote:Miksi musiikintekijällä ei saa olla oikeutta määritellä tekemälleen työlle arvoa?

Siksi koska silloin kun sen joku määrittää sen niin silloin sinun työsi arvo perustuu sinun todelliseen työpanokseesi. Jos teet hyvää musiikkia on aivan varma että tulet toimeen mutta jos pimpelipompeli musiikkia niin miksi sinun edelleenkin saada siitä tuloa?