Vs:Levymyyntitilastoja

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Levymyyntitilastoja Vs:Levymyyntitilastoja

Julkaisija Vastaukset
Alejandro # Posted on 16.3.2011 at 21.48
Profiilikuva käyttäjästä Alejandro

Quote:Materiaan perustuva elämäntapa johtaa väistämättä ydinkatastrofeihin ja muihin ympäristöongelmiin, jotka muuttavat tämän planeetan pikkuhiljaa asumiskelvottomaksi pala kerrallaan. Sen käsittäminen tuntuu olevan suurimmalle ihmiskunnalla mahdotonta ymmärtää joten turha vaiva. Itse pyrin lähinnä vaatimattomaan elämään ja eristäytymään ihmisistä joiden katson olevan vastuussa tämän planeetan asteittaisesta tuhomisesta elämäntavallaan. Minulle riittää tieto siitä, että itse olen vastuussa vain minimaalisesti tuhovaikutuksista keskiverto Suomalaiseen tai länsimaalaiseen verratuna.

Vihdoinkin asiaa tällä foorumilla! Itse en hanki juuri mitään materiaalista, ainoastaan ravintoa ja vaatteita siinä vaiheessa, kun vanhat kuteet muuttuvat tomuksi. Mitään muuta en oikeastaan tarvitse, tai jos tarvitsen, niin lainaan. Matkustelua vältän viimeiseen asti. Jos jää ylimääräistä rahaa, niin mieluummin vaikka poltan sen kuin ostan jotain, mitä en tarvitse.

Siksi immateriaalinen onkin mahdollisuus. Paljon parempi olisi, jos ihmiset käyttäisivät rahansa immateriaaliseen kuin materiaaliseen.

On sääli, että myös piraattiaate pyörii niin tiukasti materialistisessa maailmankuvassa, asettaessaan vastakkain immateriaalisen ja materiaalisen, asettaen materiaalisen etusijalle arvostusasteikolla.