Vs:Lisää puolueita?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Lisää puolueita? Vs:Lisää puolueita?

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 8.1.2010 at 19.23
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Mielestäni tämä uuspuolue on Muutos 2011 rinnalla aika redundantti. Ehkä sanoisin jopa, että mitä retoriikkaan tulee, tämä on se vanhoillinen maahanmuuttovastainen siipi. Siis se ”koti, uskonto & isänmaa”-aate, joka ei jätä uskontoakaan pois vaan hehkuttaa kyseenalaistamatta kristinuskon autuutta.

Ohjelmasta:
”Moskeijojen ja minareettien rakennuskielto! Militarismi uskonnon varjolla ja sen uhka yhteiskunnalle on otettava vakavasti. Suomessa muiden kuin kristinuskolle pystytettävien näkyvien mahdinosoitusten rakentaminen kielletään pohjoismaisen yhteiskuntarauhan säilymisen vuoksi. Islam nykyisessä muodossaan on liian fanaattinen ja militaristinen.”
(Boldaukset omiani)

Kysyisin: millä tavoin kirkot (rakennus) eivät ole kirkon (instituutio) mahdinosoituksia? Miksi kirkot (rakennus) ovat niin suuria? Miksi kirkoissa (rakennus) on soittimina valtavat urut? Kaikki perustaa pelon ja alemmuuden tunteen luomiseen kansan ja kirkon (instituutio) välille, koska olisi perin ikävää kirkolle (instituutio) jos kansa ymmärtäisi, että ihminen voi olla kristitty kuulumatta kirkkoon (instituutio). Suomeen pystytetyt kirkot (rakennus) ovat monumentteja väkivallasta ja sorrosta.

Blogista:
”Politiikka ei tunne uskontoa, eikä sitä siihen tule tuoda. Nyt kuitenkin uskonnon tuominen politiikkaan tehdään huomaamatta ottamalla kristinuskoa tunnustavaan Pohjolaan maahanmuuttajia. Tällä tavalla myös rauhallinen demokratiaansa tottunut Suomi sitoo itsensä vieraan uskonnon tuomaan orjuuteen. Ankaraan sellaiseen, juuri tuohon vanhaan viholliseen, jota vastaan Eurooppa taisteli ristiretkien muodossa ja joka armotta ilman myötätuntoa diktatuuriensa avulla pitää vielä nykypäivänä kannattajiaan orjinaan.”

1) Boldattu kohta #1: itsensä pussiin puhuminen. Pohjoismainen demokratia tunnustaa melko pitkälle kristinuskoa, koska demokratia on enemmistön väkivaltaa vähemmistöjä kohtaan.

2) Varteenotettava uhkakuva. En vain ymmärrä miksi ”tuttu ja turvallinen” orjuuttaja (eli kristinusko) olisi parempi. Sitäpaitsi sekin uskonto on vieras… olemme vain olleen kyseisen tuontiuskonnon orjina vuosisatoja, joten emme muista aikaa ennen orjaksi joutumistamme.

3) Euroopan suorittamat ristiretket perusteluna islamia vastaan? Srsly? WTF?! Eurooppalaiset lähti ryöstöretkelle. Ristiretkien pitäisi olla häpeä koko Euroopalle ja kirkoille.