Vs:Lisää puolueita?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Lisää puolueita? Vs:Lisää puolueita?

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 8.1.2010 at 22.00
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Lisää hauskoja sitaatteja heidän blogista:
”Epäitsekkyyttä korostavaan kristinuskoon verrattuna islam on harhaopin kaltainen aavikkouskonto”
LOL! Eiköhän kristinusko, juutalaisuus ja islam ole abrahamilaisina uskontoina kaikki peräisin aavikolta… samalta aavikolta vieläpä kaiken lisäksi.

Harhaoppinen? Onko kristinuskossa jotakin mikä ei olisi harhaa?

”Islamisoituneen väestön ottaessa vallan kristinuskon kannattajat tulevat islamin vuoksi elämään pelossa ja alistettuna suhteessa etniseen väestöön.”
Vähän niinkuin ateistit/shamanistit/wiccat/yms. ovat joutuneet ja joutuvat yhä tänä päivänäkin kärsimään kristinuskon takia. Aluksi miekan kautta, nyt sananvapautta rajoittamalla.

”kristillisen taustan omaava väestö joutuu uudelleen todistamaan olemassaolonsa oikeutta uskonnollisella oikeaoppisuudella”
*facepalm*

”Uskonopillisissa kysymyksissä islam on hyvin kaukana kristinuskosta. Islamistin suhde kristittyyn on sama kuin heidän uskonnossaan miehen omistusoikeus naiseen.”
Ja kristinuskolla puolestaan on samanlainen suhde esim. homoseksuualia kohtaan.

Aika hassua on, että kehtaavatkin kutsua itseään oikeistoliberaaleiksi, kun ovat änkyräkonservatiivisia ”koti, uskonto, isänmaa”-teemallaan, ylistäessään kristinuskoa ja vastustaessaan kaikkea maahanmuuttoa (myös työperäinen, ei-sosiaalikuppaava osa maahanmuuttajista).

Tämä Vapauspuolue vaikuttaa olevan suunnilleen yhtä syvältä kuin Vihreä Puolue (en siis tarkoita Vihreää Liittoa, vaan sitä uutta viherkommunistiradikaaliliikettä). Muutos 2011 maahanmuuttovastaisessa linjassa on sentään joku järki. Ei sikäli, ettenkö olisi osittain samaa mieltä Vapauspuolueen ehdotuksissa, mutta heidän argumenttinsa ovat vain järkyttävintä skeidaa ja kukkua, jota olen hetkeen lukenut. Pelkään, että jos he ikinä saisivat julkisuutta, se derailaisi koko asiallisen maahanmuuttokeskustelun siihen paikkaan ja natsikortit palaisi jälleen peliin.

@Pirate0
PP:n väri? Semmonen violetti… ehkä se on purppura, tiedä sitä mitä nimiä erilaisille violetin sävyille on. Samanlainen kuin esim. tämän nettisivun oikeassa yläkulmassa ”Liity jäseneksi” ja ”Lahjoita” -napeissa. Aika off-topic kuitenkin eikä kysymyksesi kyllä liity lainkaan Vapauspuolueeseen.