Vs:Lisää puolueita?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Lisää puolueita? Vs:Lisää puolueita?

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 9.1.2010 at 0.34
Profiilikuva käyttäjästä whiic

En lukenut tuota. Hyvä, että tuli esille. Piraattipuolueella on ollut violetti päävärinä, jotkut ovat halunneet siitä mustaa (se on niin kätsy oheiskrääsän printaamisessa, laiskan valinta, aina trendikäs nuorisolle… kuitenkin natsien väri viimeiset 80-vuotta), osa violettia ja oranssia sekaisin. Osa violetti, oranssi ja musta… naurettavaa sikäli, että ollaan hyvin pieni puolue, mutta suuri osa paljon suuremmista ja vanhemmista puolueista pärjäävät yhdellä definitiivisellä värillä. Tosin ehkä juuri jotkut meistä sitä leimautumista väriin haluaa välttää, en kyllä vielä ymmärrä miksi.

”Jotain aina voi oppia ja kun me ei tunnusteta tekijäinoikeuksia niin kaikki mitä voi hyödyntää on meidän eduksi. Aina me voidaan katsoa ympärille ja oppia sekä hyödyntää meidän omassa propagandatuotannossa.”

Et ole tainnut lukea meidän puolueohjelmaa, kun väität ettemme tunnusta tekijä(i)noikeuksia. Emme yhäkään aja 0 vuoden suoja-aikaa kaupalliselle hyödyntämiselle emmekä ”moraalisten oikeuksien” poistoa (oikeus tulla kreditoiduksi tekijänä (myös derivatiiviset työt), jne.)

Toiseksi, Vapauspuolue on viimeinen puolue, jolta kannattaa kopioida retoriikkaa omaan propagandakäyttöön. Tuon ehdottaminenkin on jo äärimmäisen Pirattimiesmäistä… tuo herra joka väittää vakavuudella tietävänsä kaikki oikeat ohjelmat Piraattipuolueen menestykseen haukkues samalla olemassa olevan agendan joka vaiheessa täyspaskaksi. Ei kiitos. Ei lisää. Eikä mielestäni agendoja tulisi populismin hengessä ottaa mukaan jatkossakaan, keneltäkään, ilman asianmukaista pohdintaa. Perussuomalaiset osaavat populismin ja heidän kielensä on niin ruskea ettei heidän kanssaan kannata sillä saralla edes yrittää kilpailla.