Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Luovasta työstä ja harrastamisesta Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 4.6.2009 at 15.35
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Nuihc88 kirjoitti:
Quote:Kritiikki otetaan vastaan mielipiteitä ei niinkään. Se ettet henkilökohtaisesti pidä vastauksista ei tarkoita etteivätkö ne olisi omassa mallissaan valideja. Sinun on vaan hyväksyttävä että tietyt asiat ovat piraateille toisarvoisia. Jos eivät ole sinulle, älä äänestä piraattia sitten.

PS. kysymyksiin vastailussa tulee olemaan välillä viivettä kun olen perheen kanssa lomamilla (mm. divareita kiertelemässä).

Kritiikit nyt vain perustuvat mielipiteistä. Muutenkin on kovin erikoista, että ajatte mielipidevapautta, mutta ette ole itse valmiita ottamaan vastaan kaikkia melipiteitä. Odotankin innolla, että keskustelun mennessä kyllin tiukaksi, tulette puuttumaan teksteihin editoimalla niitä tai antamalla potkuja foorumiltanne.

Henkilökohtaisesti olen ollut ihan tyytyväinen vastauksiin mitä olen täältä saanut. Ne meinaan entuudestaan vahvistavat omaa näkemystäni teistä.

PS: Minunkin vastauksissani saattaa esiintyä viivettä, koska minullakin on joskus muutakin tekemistä, kuin vastailla täällä. Mutta tässä nyt ei pitäisi olla mitään ihmeellistä, eikä sitä erikseen olisi tarvinnut mainita?