Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Luovasta työstä ja harrastamisesta Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Julkaisija Vastaukset
Nuihc88 # Posted on 4.6.2009 at 15.50
Profiilikuva käyttäjästä Nuihc88

Quote:Teppo kirjoitti:
Kritiikit nyt vain perustuvat mielipiteistä. Muutenkin on kovin erikoista, että ajatte mielipidevapautta, mutta ette ole itse valmiita ottamaan vastaan kaikkia melipiteitä. Odotankin innolla, että keskustelun mennessä kyllin tiukaksi, tulette puuttumaan teksteihin editoimalla niitä tai antamalla potkuja foorumiltanne.
Kritiikki perustuu virheiden havainnointiin, asioiden sekä arkumentoinnin oikeellisuuden tarkasteluun, mutta mitä ihmettä mielipitäällä edes pitäisi tehdä? Muuttaa automaattisesti omaa näkemystään myötäilemään omaasi? Vain sinun mielipiteesi takia?

Quote:Teppo kirjoitti:
PS: Minunkin vastauksissani saattaa esiintyä viivettä, koska minullakin on joskus muutakin tekemistä, kuin vastailla täällä. Mutta tässä nyt ei pitäisi olla mitään ihmeellistä, eikä sitä erikseen olisi tarvinnut mainita?
Niin ei tämä mikään irkki ole, mutta yleensä yritän kuitenkin vastata kaikkeen neljän päivän sisällä, mikä nyt tuskin onnistuu. Siksi ilmoitan näin etukäteen, ettei tarvi ihmetellä.