Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Luovasta työstä ja harrastamisesta Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Julkaisija Vastaukset
Nuihc88 # Posted on 4.6.2009 at 16.34
Profiilikuva käyttäjästä Nuihc88

Quote:Teppo kirjoitti:
Toisin sanoen: Koet, että mielipiteenne on ainut oikea ja siinä ei ole mahdollista olla virhettä?
Kukaan ei ole väittänyt että olisi olemassa yksi ’oikea mielipide’. Toivoisin vaan että hyväksyisit että meilläkin on omat näkemyksemme ja näkökohtamme, eivätkä ne ole välttämättä yhteensopivia omiesi kanssa. Se että se on omien näkemyksiesi kanssa ristiriidassa ei tarkoita että siinä olisi jotain vikaa, sama koskee luonnollisesti sinun näkemyksiesi ristiriitaisuutta piraattien kanssa.

Itse en usko mielipiteistä olevan ikinä konkreettista hyötyä ja että päätöksien tekeminen niiden perusteella on itsetuhoista, siksi yritän pysytellä niistä erossa niin paljon kuin pystyn. Toisaalta olen idealisti mikä itsessään on tämän kanssa ristiriidassa. :unsure:

Quote:Teppo kirjoitti:
On kuitenkin hyvin selvää, ettei teillä ainakaan kaikkeen ole ylipäätään vastausta, joka on yksinään paha moka. Heitätte hurskastellen kriittisessä kohtaan yliolkaisia sanontoja, joilla ei ole kuitenkaan mitään todellista perustelua.
On sellainen vastaus että se on mielestämme toistarvoista. Perusteluna on vapaampi maailma, vai oliko se taas yliolkainen sanonta?