Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Luovasta työstä ja harrastamisesta Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 4.6.2009 at 16.41
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Nuihc88 kirjoitti:
Quote:Kukaan ei ole väittänyt että olisi olemassa yksi ’oikea mielipide’. Toivoisin vaan että hyväksyisit että meilläkin on omat näkemyksemme ja näkökohtamme, eivätkä ne ole välttämättä yhteensopivia omiesi kanssa. Se että se on omien näkemyksiesi kanssa ristiriidassa ei tarkoita että siinä olisi jotain vikaa, sama koskee luonnollisesti sinun näkemyksiesi ristiriitaisuutta piraattien kanssa.

Kyllä minä hyväksyn mielipiteenne aivan täysin, mutta sinä et näemmä hyväksy eriävää mielipidettä. Olet asian aivan selvästi ilmaissutkin.

Nuihc88 kirjoitti:
Quote:Itse en usko mielipiteistä olevan ikinä konkreettista hyötyä ja että päätöksien tekeminen niiden perusteella on itsetuhoista, siksi yritän pysytellä niistä erossa niin paljon kuin pystyn. Toisaalta olen idealisti mikä itsessään on tämän kanssa ristiriidassa. :unsure:

Tämä yksityiskohta on hyvä muistaa vastaisuudessa, ettei kaikki piraatit tunnusta mielipiteitä laisinkaan.

Nuihc88 kirjoitti:
Quote:On sellainen vastaus että se on mielestämme toistarvoista. Perusteluna on vapaampi maailma, vai oliko se taas yliolkainen sanonta?

Niin, noilla argumenteilla ei vain politiikassa pärjätä, kun pitäisi miljoonat ihmiset vakuuttaa. Muutenhan tuossa kannanotossa ei ole mitään väärää. Se vain luo piraateista enempikin idioottimaisen mielikuvan.