Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Luovasta työstä ja harrastamisesta Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 4.6.2009 at 18.04
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Nuihc88 kirjoitti:
Quote:Ei ilmaiseksi mutta alle 200 eurolla saa riittävän hyvän käytetyn läppärin. Senkun vaihtaa telkun ja TV-luvan koneeseen ja nettiyhteyteen jos niin haluaa. Open Source käyttöjärjestelmänkin voi vaikka tilata postiin (tai ladata) ja kirjaston koneellakin voi tietysty käydä.

Eli tekeminen maksaa ja kulut nyt pitäisi ainakin jollain peittää.

Toisaalta pitää vakavasti kysyä, että jollei kulttuuri sinänsä ole sinusta kovinkaan tärkeää yhteiskunnalle, niin mihin yhteiskunta tarvitsee kokonaista puoluetta sitä tukemaan. Tukeminen tulee siitä, kun puolue ainakin itse väittää olevan oikeasti puolustamassa kulttuuria.

Nuihc88 kirjoitti:
Quote:Teknokraattina en usko mielipiteiden voimaan, mutta hyväksyn sinun arvosi ja kantasi, en vaan usko niiden edustaman mallin olevan hyväksi yhteiskunnalle saati maailmalle.

Tämä sinun ”teknokraatti-höpötys” on sinänsä absurdi, koska jos minä ajaisin sinun aatteesi kieltoa, niin sinä todennäköisesti tulisit sanomaan, että Suomessa on mielipidevapaus.

Nuihc88 kirjoitti:
Quote:Kaikki ihmiset eivät tunnusta mielipiteiden hyödyllisyyttä. Osa heistä sattuu olemaan piraatteja.

Ei kaikki, vaikka mielipide se on sekin jo.

Nuihc88 kirjoitti:
Quote:Se nähdään kun nähdään ja hyvä niin.

Se on jo nähty, kuten Neuvostoliiton kaatumisella.