Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Luovasta työstä ja harrastamisesta Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Julkaisija Vastaukset
Nuihc88 # Posted on 4.6.2009 at 18.41
Profiilikuva käyttäjästä Nuihc88

Quote:Teppo kirjoitti:Tämä sinun ”teknokraatti-höpötys” on sinänsä absurdi, koska jos minä ajaisin sinun aatteesi kieltoa, niin sinä todennäköisesti tulisit sanomaan, että Suomessa on mielipidevapaus.Mitä ihmettä sinä oikein höpiset, ei kukaan ole estämässä sananvapautta. Se ettei mielipiteet kiinnosta ei sitäpaitsi tarkoita etteikö mielipiteen perustelut ja sitä ympäröivät faktat kiinnostaisi. Minun mielipiteeni ovat sitäpaitsi aivan yhtä arvottomia kuin kenen tahansa muunkin.

Quote:Teppo kirjoitti:Toisaalta pitää vakavasti kysyä, että jollei kulttuuri sinänsä ole sinusta kovinkaan tärkeää yhteiskunnalle, niin mihin yhteiskunta tarvitsee kokonaista puoluetta sitä tukemaan.Piraattipuolue ajaa monia asioita, tuo ei kuulu puolueohjelmaan.
Quote:Teppo kirjoitti:Tukeminen tulee siitä, kun puolue ainakin itse väittää olevan oikeasti puolustamassa kulttuuria.Puolue argumentoi että tekijänoikeuslaista on huomattavasti haittaa tietyille kulttuurin lajeille, muttei huomattavia hyötyjä toisille lajeille ole kuitenkaan havaittavissa.