Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Luovasta työstä ja harrastamisesta Vs:Luovasta työstä ja harrastamisesta

Julkaisija Vastaukset
Nuihc88 # Posted on 4.6.2009 at 21.53
Profiilikuva käyttäjästä Nuihc88

Quote:Teppo kirjoitti:
Argumentti kun tarkoittaa perusteltua väitettä, joko puolesta tai vastaan. Eli jos puhun puolustuksesta, puhun samalla argumentista, mutta sana puolustus on tarkempi ilmaisu.
Kyseessä on irrallinen argumentti jonka tarkoituksena on lähinnä kumota harhaluuloja, mutta tietysti sillä voidaan myös puolustaa piraattipuolueen kantaa, mutten aiemmin ollut ajatellut sitä varsinaisena puolustuksena. Siksi se vähän helähti korvaan ja aloin huomaamattani saivartelemaan. Lisäksi aiemman kommenttini jälkimmäinen vastaus oli ala-arvoinen, sori.

Quote:Teppo kirjoitti:
Kaiken kaikkiaan kannatan sinun ihan aluksi tutustumaan noihin sivistyssanoihin paremmin, ennekuin tulet niitä esittämään.
[…..]
Näin ollen kannatan myöskin sinun tutustumaan muihinkin aiheisiin, joita niin paljon kylvät, kuitenkaan niistä tietämättä sen paremmin.
Olen tutustunut niihin asioihin joista puhun ja aion jatkaa ’tutustumista’ hamaan tulevaisuuteen, mutta eipä tässä keskustelussa ole vieraita sanoja vielä näkynyt.

PS. Päätösvoiman antaminen mielipiteelle on aivan eri asia kuin mielipiteen omistaminen, eikä mielipiteen ilmaiseminen ole läheskään sama asia kuin sen käyttö näkemyksensä perusteluna.