Vs:Luvaton musiikinjako tuli kalliiksi opiskelijalle

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Luvaton musiikinjako tuli kalliiksi opiskelijalle Vs:Luvaton musiikinjako tuli kalliiksi opiskelijalle

Julkaisija Vastaukset
Kalle # Posted on 11.8.2009 at 12.19
Profiilikuva käyttäjästä Kalle

Erittäin hyvä vastaus Tombolta. Itse olen entinen bustattu finreactorlainen. Eli tiedän tasan tarkkaan miten homma toimii. Poliisi vei itseltäni kaikki tietokoneet, tallentavat mediat cd/dvd-levyt kotietsinnässä. Siitä matka jatkui poliisivankilaan ja 4 päivää tutkintavankeudessa. Tutkintavankeus vastaa samaa, kuin eristyssellissä oleminen. Eli pieni koppi, ei ikkunoita, sänky, vesihana ja wc-pytty. Poliisi on pahin natsi sika, joka kohtelee, kuin pahimpaa rikollista. Nämä ovat omia kokemuksia poliisista. Monella on turhan ruusuinen kuva poliisin käytöksestä. Poliisi kohtelee warettajia samalla lailla, kuin vaikka esim. murhaajia tai muita rikollisia. Sen tulee moni warettaja huomaamaan, kun natsit ovat oven takana.

Pieniä vinkkejä kaikille, jotka tulevat bustatuksi.

1. Ota heti yhteyttä paikalliseen oikeusaputoimistoon mikäli tulosi ovat alle 600 euroa kuussa. Siellä kerrot tilanteesi ja saat apua. Tai sitten alan ammattilaiset http://www.turre.com/
2. Poliisit, kun kuulustelevat vastaan en kommentoi aina kaikkiin kysymyksiin. Kiistät kaiken ja aina asianajaja paikalla. Itse käytin kyseistä taktiikkaa menestyksellä. Toinen tapa on olla vaiti.
3. Tee valitus poliisin toimista, jos poliisi kohtelee sinua huonosti esim. joudut päiviksi tutkintavankeuteen. Suunnittele valitus asianajajan kanssa huolella. Itse käytin kyseistä taktiikkaa menestyksellä.
4. Oikeudessa kiistin kaiken. Tuomittiin. Valitin seuraavaan asteeseen.
5. Kiistin kaiken seuraavasssakin asteessa. Tuomittiin ja valtio maksoi kaikki kuluni eli korvaukset ja to-mafian oikeudenkäuntikulut, koska olen varaton. Valtio maksoi asianajajani kaikki kulut koska olin varaton ja kaiken muunkin. Eli varattomana valtio maksoi kaiken. To-mafialle en luonnollisesti ikinä tule maksamaan mitään ja jatkan waretusta edelleenkin. Eli ei noilla tuomioilla ole mitään väliä merkitystä ainakaan itselle, jos jään kiinni uudestaan sama homma ja valtio maksaa kaiken, joten en välitä. Yksi hovikierros lisää valtion kustannuksella. Yhteiskunta maksaa kalliisti ja pitkään tapauksestani, olen sen verran vittumainen persoona. :)
6. Kaikki talentavat mediat cd/dvd-levyt ja tietokoneet tuomittiin valtiolle ja hävitettäviksi rikoksentekovälineinä.

Miten suojautua TTVK:n mafialta yleisiä neuvoja.

1. Käytä aina ulkomaisia dc-hubeja tai sivustoja. Ei koskaan kotimaisia.

Jos haluaa täysin anonyymisti warettaa niin

1. Käytä VPN-palveluntarjoajaa, joka ei tallenna lokitietoja esim. http://www.torrentfreedom.com
tai
2. Darknet http://www.piraattiliitto.org/artikkelit/2006/10/n-in-luot-oman-darknetin

Homma hoituu molemmilla tavoilla täysin anonyymisti ja mahdoton jäädä kiinni.