Vs:Luvaton musiikinjako tuli kalliiksi opiskelijalle

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Luvaton musiikinjako tuli kalliiksi opiskelijalle Vs:Luvaton musiikinjako tuli kalliiksi opiskelijalle

Julkaisija Vastaukset
Kalle # Posted on 12.8.2009 at 8.16
Profiilikuva käyttäjästä Kalle

Hyvä juttu, että tämä Suomessa vaiettu asia, jota tapahtuu natsi sikojen = poliisin takia liian paljon on tullut esille. Tiedän monia henkilöitä, joita poliisi on aiheettomasti kohdellut väärin ja laittomasti. Suurin osa näistä natseista = poliiseista valitettavasti pääsee, kuin koira veräjästä. Nämä natsi poliisit, joita on valitettavan paljon, eivät lopeta laitonta toimintaansa kansalaisia kohtaan ennen, kuin heidät saatetaan vastuuseen rikoksistaan.

Siksi on tärkeää, että kaikki natsi poliisit saatetaan vastuuseen. Asianajajat auttavat tekemään kanteluita oikeusasiamiehelle näistä natsi poliiseista ja lääkäri tekee todistajalausunnot kaikista fyysisistä vammoista mitä nämä natsi poliisit ovat aiheuttaneet.

Haluaisin kiittää jarkkoph siitä, että uskalsi tuoda esiin omakohtaisia kokemuksia tämän Suomessa yleisen mutta vaietun asian ja suuren ongelman. Ymmärrän hyvin miltä sinusta tuntuu jarkkoph ja tuolla on paljon monia muita, jotka ovat kokeneet vastaavaa.

Natsi poliisit eivät lopeta laitonta toimintaansa ennen kuin siihen puututaan ja heidät saatetaan vastuuseen laittomista teoistaan. Ongelmana tässä tilanteessa on juuri se, että moni, joita natsi poliisi ovat ns. ”raiskanneet” vaikenevat asiasta, eivätkä tee kanteluita ja nosta syytteitä.

Aina, kun ketä tahansa natsi poliisi kohtelee väärin. Tehkää asianajajan kanssa aina perusteellinen kantelu oikeusasiamiehelle natsi poliisien toimesta ja nostakaa syyte.

Myös itseäni kohdeltiin laittomasti ja haluaisin tarkentaa vielä miten. Neljä poliisi, jotka suorittivat kotietsinnän. Heti kun avasin oven he kävivät kimppuuni ilman mitään syytä painoivat maahan mahalleen ja väänsivät käteni taakse ja laittoivat rautoihin. Sain ruhjeita tietenkin moisesta väkivaltaisesta kohtelusta. Itse olen rauhallinen persoona ja käyttäydyn aina asiallisesti. Joten mitään syytä ei ollut moiseen väkivaltaiseen kohteluun. No homma jatkuu pyysin saada soittaa asianajajalle. Poliisit eivät antaneet. Pyysin päästä sairaalaan tutkittavaksi ruhjeiden takia. Eivät antaneet. Koko ajan yksi poliiseista piti minua mahallaan maassa vaikka olin raudoissa ja omalla painollaan oli selkäni päällä, etten päässyt liikkumaan ja luonnollisesti, kun raudoissa on ja 90-100 kiloinen poliisi painaa koko painollaan selkään se sattuu.

Useista pyynnöistä huolimatta en päässyt sairaalaan, enkä saanut soittaa asianajajalle. Minut vietiin poliisivankilaan suoraan. Matkalla natsi poliisit totesivat, että kannattaisi tunnustaa, koska ”sinulle on nyt annettu esimakua siitä mitä ”pitkä ja kivikkoinen tie tarkoittaa”. Viitaten kohteluuni. Yksi poliiseista tutkija kertoi matkalla, että jos tunnustan niin pääsen heti pois mutta, jos en tunnusta edessä on ”pitkä tie” eli koittavat pitää minut mahdollisimman pitkään tutkintavankeudessa, ”jopa useita viikkoja ja kuukausia” uhosi natsi poliisi. Poliisivankilaan päästyäni kaikki esineet otettiin sisääntulotiskillä pois kello, lompakko. Sitten heitettiin selliin. Muutaman tunnin päästä kuulustelu aloitettiin. Vaadin saada asianajajan ja päästä sairaalaan tutkittumaan ruhjeitani. Kuulustelija eväsi kaikki pyyntöni. Yritti aloittaa kuulusteluun mutta pistin asialle stopin, koska sanoin, että en puhu mitään tai vastaan en kommentoi kaikkiin kysymyksiin, enkä tule allekirjoittamaan kuulustelupöytäkirjaa ennen, kuin saan asianajajan. Kuulustelija totesi, että kannattaisi tunnustaa niin pääsisin heti pois muussa tapauksessa he pitäisivät minua tutkintavankeudessa jopa kuukausia. ”Valinta on sinun” totesi kuulustelija. Kieltäydyin ja totesin että en puhu mitään tai vastaan en kommentoi kaikkiin kysymyksiin, enkä tule allekirjoittamaan kuulustelupöytäkirjaa ennen, kuin saan asianajajan. Kuulustelija totesi, että joudun takaisin selliini ja heitettiin takaisin selliin.

Usean tunnin jälkeen sain sitten luvan soittaa asianajajalle. Asianajajan saapuessa paikalle muuttui kuuulustelijan käytös täysin. Kahvia tarjoiltiin kuulusteluissa ja kun asianajajani tiedusteli ruhjeideni syitä. Totesi kuulustelija pokkana valehdellen, että olin muka vastustellut pidätystä. Aina kun asianajaja oli poissa kohtelu muuttui ja kutsuttiin muka keskustelemaan kuulustelu huoneeseen. Siellä tuli sitten aina sama juttu esille uudestaan ja uudestaan eli tunnusta tai kärsi seuraukset. Kuulustelija totesi, että kannattaisi tunnustaa niin pääsisin heti pois muussa tapauksessa he pitäisivät minua tutkintavankeudessa jopa kuukausia. ”Valinta on sinun” totesi kuulustelija. Tämä tapahtui useita kertoja päivässä aina kun asianajaja ei ollut paikalla. Kieltäydyin aina ja vastasin totesin että en puhu mitään tai vastaan en kommentoi kaikkiin kysymyksiin, enkä tule allekirjoittamaan kuulustelupöytäkirjaa ennen, kuin saan asianajajan paikalle. Kuulustelija myös painosti, että minun ei kannattaisi tehdä kantelua poliisin toimista, koska asiat vaikeutuisivat minun kohdallani. Hän totesi myös, että kukaan ei uskoisi minuna. Kuulustelija oli myös jutun tutkija ja mukana kotietsinnässä. Eli tarkoitus oli painostaa minut luopumaan kantelun tekemisestä. Kuulustelija uhkaili myös, että jos en luovu kantelun tekemisestä he pitäisivät minua kuukausia tutkintavankeudessa. Tämä sama toistuu useita kertoja päivässä aina, kun asianajaja ei ollut paikalla.

Sen jälkeen asianajaja auttoi minua tekemään kantelun poliisin toimista ja pääsin sairaalassa käymään. Natsi poliisit kuitenkin totesivat, että ruhjeeni olivat tulleet siitä, että olin muka vastustellut pidätystä. 4 poliisin sana minua vastaan. Eli 4 natsi poliisi valehteli sujuvasti. Olin raivoissani ja olin päättänyt, että kyseiset natsit joutuvat vastuuseen teoistaan, enkä tulisi luovuttamaan. Muuten asiat menivät kuten ensimmäisissä viesteissä kerroin ja kanteluni hylättiin. Neljän valehtelevan natsin sana vakuuttaa näemmeä enemmäm kuin rehellinen totuus.

Itse en kyseisen tapauksen jälkeen ole enään koskaan luottanut poliiseihin ja itse asiassa traumat yms. ovat aiheuttaneet sen, että vihaan poliiseja. Natsi poliisien toiminta aiheuttaa uhreilleen traumaa ja kärsimystä siitä tulee sanonta ns. ”raiskaavat uhrejaan”, jäämättä kiinni siitä. Myöskin se kuvitelma, että Suomi olisi oikeusvaltio ei pidä paikkaansa. Suomessa osa kansalaisista ei saa koskaan oikeutta. En väitä, että kaikki poliisit olisivat natsi sikoja mutta valitettavasti omassa tapauksessani kaikki olivat natsi sikoja. Surullista on se, että näitä natseja on enemmän, kuin moni uskoo tai tietää. Olen kuullut monien muidenkin, joutuneen erilaisten natsi poliisien kaltoin kohtelemaksi.

Elämä jatkuu ja katkeruus jatkuu.

Sääliksi käy kaikkia niitä kansalaisia, jotka joutuvat natsi poliisien kaltoin kohtelemiksi.
Tämä ongelma on ollut Suomessa pitkään ja kasvanut, koska kukaan ei siihen puutu ja natsi poliiseja on erittäin vaikea saada vastuuseen teoistaan. Kuka tahansa voi olla seuraava natsi poliisin uhri tulevaisuudessa.

natsi sika, natsi poliisi = poliisi, joka tietoisesti rikkoo lakia ja kohtelee kansalaisia laittomasti.

Tutkintavankeus/ vangitseminen on pienissä rikoksissa kuten esim. to-rikoksissa täysin tarpeeton toimenpide ja siksi se on laitonvapaudenriisto, josta ehdottomasti pitää tehdä aina kantelu.