Vs:Luvaton musiikinjako tuli kalliiksi opiskelijalle

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Luvaton musiikinjako tuli kalliiksi opiskelijalle Vs:Luvaton musiikinjako tuli kalliiksi opiskelijalle

Julkaisija Vastaukset
tombooo # Posted on 13.8.2009 at 4.27
Profiilikuva käyttäjästä tombooo

Lochness kirjoitti:
Quote:Tarkkaileeko poliisi sitten megaupload tai sen tyyppisiä sivustoja?

Kuten ylhäällä sanoinkin, poliisi ei tarkkaile mitään. Sitä tuskin kiinnostaa koko aihe. Megaupload ja Rapishare ovat siitä täysin turvallisia, että niistä voi ladata tavaraa ilman jakamista mutta p2p ei liity niihin oikeastaan mitenkään. En tiedä miten julkaiseminen tapahtuu noihin anonyymisti vai onko se edes mahdollista. Jos systeemi perustuu IP valvontaan, eikä asiakasvalvontaan (asiakas x julkaisi tiedoston y), niin IP:n voi piilottaa. Nuo filehost-palvelut ovat aivan toinen maailmansa, johon en olekaan koskaan kunnolla perustanut.

Miksi Amerikassa tapahtunut tuomio on lietsonut tänne tällaisia kysymyksiä? Sinällään ymmärrän, että moni on täysin kujalla näistä asioista mutta yllättävä thread sai ihmiset kyselemään.

Korjaus. mietin juuri, että kyllähän se IP:n piilottaminen auttaa filehosteissakin samanlailla uhkailulta mutta asiakasvalvonnassa homma kaatuisi rahajälkeen ilman kertakäyttöistä maksukorttia.