Vs:Maahanmuutajat tähtäimessä

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Maahanmuutajat tähtäimessä Vs:Maahanmuutajat tähtäimessä

Julkaisija Vastaukset
Henu # Posted on 22.10.2009 at 17.20
Profiilikuva käyttäjästä Henu

Nyt kun täällä on muutamaan otteeseen tuomittu Muutos 2011 rasistien ja maahanmuuttajien puolueena, niin olisi mielestäni kiva tietää lähteet näille väitteille. Lukeeko Muutos 2011 puolueohjelmassa, että tarkoituksena on keksiä ennakkoluuloja eri roduille? Entä lukeeko siellä että kaikki maahanmuutto pitäisi lopettaa? En muuten itse ole heidän puolueohjelmaansa perehtynyt, mutta voisin veikata että ei lue.

Olen saanut sen käsityksen, että Muutos 2011-puolueessa, Hommassa, jne. olisi kyse vain siitä, että haluttaisiin välttää Ruotsin, Ranskan, Saksan, Englannin, yms. maiden virheet maahanmuutossa ja pakolaisasioissa. Tietenkin mukaan voi mahtua pari kovan linjan kiljunatsia, mutta mätiä omenia on ihan joka paikassa muutenkin.

Jos maahanmuuttotavalla X saadaan aikaiseksi palavia ja eristyneitä lähiöitä täynnä rasismia joihin palokunta ei uskalla mennä niin miksi ihmeessä tapaa X pitäisi suosia? Vai pitääkö tapaa X suosia vain sen takia, että se kuulostaa jossain idealistin työpöydällä hienolta vaikka ei toimikaan käytännössä ollenkaan. Ja ennenkuin joku huomauttaa että ei Suomessa vielä pala lähiöt, niin vastaan että ei VIELÄ, mutta tuntuu että sitä tilannetta kohti oltaisiin kokoajan menossa vauhdilla. Tuntuu että kaikki Ruotsin ja muiden maiden virheet ollaan toistamassa.

Alla on pari videota Ruotsista ja Saksasta:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=y-SowWl_Oyk[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=XNDvoa2ABNQ[/video]
Jos nykyinen politiikka tuottaa edes muutamia noin törkeitä tapauksia, niin mikä paha on siinä, että vaatii pientä kiristystä meininkiin?