Vs:Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics?

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics? Vs:Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics?

Julkaisija Vastaukset
Spif # Posted on 21.3.2010 at 20.30
Profiilikuva käyttäjästä Spif

Scoffa kirjoitti:
Quote:Niin se SSL sertifikaatti kyllä toimii ihan kunnolla ja sivuja (www, blog, wiki, foorumi jne) voi käyttää SSL:llä, mutta koko SSL sertifikaatin käyttö sisältää yhden ongelman: kaikki linkit jotka vievät sivujen ulkopuolelle, aiheuttavat herjaamisen selaimelta (kuten kuuluukin) ja se voi aiheuttaa monille vähemmän asiasta tietäville kummastelua. Herjahan sanoo jotakuinkin etteivät sivut ole välttämättä turvalliset.

Eikös se herja johdu noista lahjoita ja liity -linkkien kuvista? Niiden osoite on http:tä eikä https:ää. Firefox ainakin lopettaa herjaamisen kun nuo kuvat blokkaa AdBlockPlussalla. Tosin kai siinä lähtee linkitkin samalla niin en sitten tiedä auttaisiko mitään jos pelkät kuvat laittaisi tulemaan https-osoitteesta.

Firefoxillahan se varoitus on vain pieni kuvake alapalkissa niin se ei ole minua erityisemmin häirinnyt. Nyt testasin työläppärin IE8:aa ja tämä avaa joka sivunlatauksella seuraavanlaisen popupin: