Vs:Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics?

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics? Vs:Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics?

Julkaisija Vastaukset
Horsmalahti # Posted on 13.3.2010 at 17.54
Profiilikuva käyttäjästä Horsmalahti

Quote:Nykypäivänä monet näistä ominaisuuksista tarjotaan esimerkiksi Googlen ilmaistuotteissa.
Myös muissa.

Quote:Google Analytics integroituu tähän varsin mallikkaasti. Omalle palvelimelle asennettu analytics-ohjelmisto ei tee tätä ja vaatii vielä ylläpitoa.
Ylläpitoa vaaditaan aika vähän verrattuna siihen haittaan mikä aiheuttaa yksityisyyden menettämisestä.

Quote:Hostatut eli toisten palvelimilla ajavat palvelut ovat kohta siinä tasolla että edes oman sivuston pyörittäminen esimerkiksi WordPressin tai Joomlan avulla ei välttämättä ole organisaatiohygienisesti kannattavaa sanotaanpa kolmen vuoden kuluttua (katso esimerkiksi Squarespacen helppokäyttöisyyttä).
Tottakai tulee olemaan kannattavaa, ellet halua suosia nettiä jossa kaikki sivut sijaitsevat korporaation hallinnassa ja omistuksessa, ja kaikkea voidaan sensuroida miten yrityspomot haluavat.

Quote:Se yleisesti pelätty ”suuryritysten vallankaappaus” internetissä on tavallaan jo tapahtunut ”meritokraattisen” prosessin tuloksena.
On täyttä valehtelua väittää että se on jo tapahtunut, netti on täynnä yksityisiä sivustoja joita yritykset eivät omista.

Quote:Tässä vastaukseni ydin: Todellinen, ei tekopyhä kannanotto tätä trendiä vastaan vaatisi kaikkien kolmansien osapuolten palvelujen postamista kaikilta Piraattipuolueen sivustoilta. Ikuisesti.
Väärin. Väität että ei-absolutismi on tekopyhää, joka on aivan idioottimainen määritelmä ja käytännössä valehtelua.

Quote:Veisimme interwebimme teknisen tason kymmenisen vuotta taaksepäin emmekä sitten enää pystyisi välittämään sanomamme ihmisten käytämien palvelujen kautta.
Tätä ei ole ehdottanut kukaan.

Quote:Ymmärtääkseni tehtävämme on tuoda verkostuneen maailman ymmärrystä poliitiseen järjestelmään, eikä taistella sellaista kehitystä vastaan, mikä on jo tapahtunut ja tuonut mukaansa uusia, hyödyllysiä tapoja kommunikoida.
Sanoit uuden valheen, että se on jo tapahtunut, vaikka netti on täynnä yksityisiä nettisivuja.