Vs:Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics?

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics? Vs:Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics?

Julkaisija Vastaukset
Horsmalahti # Posted on 13.3.2010 at 20.05
Profiilikuva käyttäjästä Horsmalahti

Quote:Jos poistamme mahdollisuuden käyttää kolmansien osapuolten skriptejä sivustoissa, todella viemme käytettävyyden vuosia taaksepäin. Jos poistaisimme GAn privacy-syistä ei ole kovin loogista että suostuisimme esimerkiksi embeddaamaan Google-kartan, Vimeo-videon, Recaptcha-spämmisuojaa tai lisätä edes OpenID-sisäänkirjautumismahdollisuutta.
En ole sanonut että pitäisi absoluuttisesti poistaa kaikki kolmannen osapuolen scriptit, jokainen tapaus pitää katsoa erikseen. Google on erityisen paha sen takia että se on niin suuri yritys, joten yksityisyyden suojaa voi kasvattaa jos valitsee vastaavan palvelun joltain muulta kuin Googlelta.

Quote:En ymmärrä. Jos googlen tiettyä tuotetta ei nyt voida käyttää periaatesyistä, miksi olisi yhtäkkiä sallittua liittää jonkun uuden kolmannen osapuolen palikan joka mullistaa webin tavalla joka ei ole mahdollista ainoastaan paikallisella Joomlan asennuksella?
Asiat pitää tarkastella yksittäistapauksina, katso myös aikaisempi vastaukseni.

Quote:Jos haluat modernin webläsnäolon käytät joko kolmansien osapuolten palveluja, tai palkkaat ainakin pari täysiaikaista koodiapinaa jotka tekevät sulle hienon portaalin drupalin tai joomlan avulla. Ja täysin omassa järjestelmässä ei olisi mahdollista esim kommentoida omalla nimellään esim. Facebook tai OpenID-tunnareiden avulla eikä videosi takuulla saisi OVER 9000 sivulatausta ilman Youtubea.
En ole sanonut etteikö muita palveluita voi käyttää, tässä on kyse GA:sta.