Vs:Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics?

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics? Vs:Miksi puolueen sivuilla on Google Analytics?

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 14.3.2010 at 9.38
Profiilikuva käyttäjästä unknown

apecat kirjoitti:
Quote:
Googlesta voin todeta että ymmärrän yritykseen liittyvät ongelmat (käytän itse CS Liteä, NoScriptiä ja Better Privacya). Mutta: meidänkokoiselle organisaatiolle on välttämätöntä käyttää parhaimmat saatavilla olevat tuotteet palvelumme seuraamiseen ja nimenomaan verkostoitumisen tehostamiseen. Nykypäivänä monet näistä ominaisuuksista tarjotaan esimerkiksi Googlen ilmaistuotteissa.

Mielestäni tuo edustaa melkoista tekopyhyyttä. Kai sentään olet edes lisännyt poikkeukset noihin addoneihin PP:lle?

Etusivulla pitäisi vähintäänkin olla varoitus tavallisille tallaajille: ”Tämä sivusto hyödyntää selailukäyttäytymistäsi vakoilevia tekniikoita, suosittelemme asentamaan addonit X ja Y selaimeesi.” Mutta sehän olisi vähän hassua?

Toistan nyt vielä: pointtini oli se, että suurin osa ihmisistä ei edes tiedosta GA:n olemassaoloa, ja käsittääkseni PP:n homma on suojella erityisesti noiden ihmisten yksityisyyttä. Ei meidän, jotka tiedämme, mikä on GA, OpenID, SSL tai NoScript, ja jotka osaamme ilman PP:täkin suojautua.

Ruotsin PP ei GA:ta näemmä tarvitse. Etusivulla on käytössä joku googlen kalenterimoduli, mutta syvemmälle mentäessä, esim. foorumille tai jäsentilastoihin, sivut ovat täysin ”paljaat”. Suomen PP sen sijaan kiltisti raportoi googlelle mm. kuka on osallistunut mihinkin keskusteluun foorumilla. Jee! Ruotsin PP:kään tuskin pääsi sinne, missä nyt on, GA:ta käyttämällä.

Piti oikein katsoa wikipediasta mitä meritokratia tarkoittaa kun en sitä vielä tiennyt: Meritokratia on yhteiskunnallinen järjestelmä, jossa nimitykset ja työnjako perustuvat yksilön lahjakkuuteen, ansioihin ja saavutuksiin varallisuuden, perhesuhteiden, ystävyyssuhteiden, iän, suosion tai yhteisöllisen aseman sijaan. Oikeasti??? Miten minun kysymyksestäni päästiin tähän? Jos haluaisin kyllästyä kuoliaaksi, menisin yliopistolle opiskelemaan enkä yrittäisi täällä kertoa mielipiteitäni.