Vs:Miksi soittimien teollisuus hyväksyy hiljaisesti?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Miksi soittimien teollisuus hyväksyy hiljaisesti? Vs:Miksi soittimien teollisuus hyväksyy hiljaisesti?

Julkaisija Vastaukset
Topi # Posted on 19.6.2010 at 12.52
Profiilikuva käyttäjästä Topi

Gagis kirjoitti:
Quote:Topi kirjoitti:
[quote]Miettikää hetki, että entä jos lapsenne on kuuro tai huonokuuloinen. Miten te voisitte pyytää palvelua telkkarille, netille, tms. Koska asiassa puuttuu täysin tekstityksen mahdollisuus. Dubbaus on monin kerroin kalliimpaa kuin mitä tekstittäminen vaatii. Poistetaan koko maailmalta mahdollisuus dubbaukseen ja panostetaan enemmän tekstitykseen. Alkuperäisiä on hauska kuunnella mutta dubbaukset ovat äärimmäisen huonoja ja täyttä p**kaa!
Ihan noin kärjistetysti en sitä sanoisi, mutta keskivertodubbauksen laatu on kyllä ihan oikeasti jotain aivan kammottavaa, eivätkä ne harvinaiset hyvät dubbauksetkaan alkuperäisen ohjaajan ohjaamille ääninäyttelijöille tai näyttelijöille voi mitenkään pärjätä.[/quote]

Mielestäni alkuperäinen ääni on täydellisin ja tekstitys sille on loistava. Dubbaus alkuperäiselle äänelle on todella huono ja lisäksi siinä ei olisi tekstitystä. Teidän on syytä miettiä mikä olisi huonokuuloiselle tai kuurolle sopivaa. En löydä siinä muuta vaihtoehtoa kuin tekstityksen. Teidän on myös syytä miettiä, että kannattaako yli 70 miljoonalle kuurolle hylätä tekstitys maailmassa? Ei minun mielestä ja mieleni pitää yhteyttä kuuroille puolesta tekstityksiä. Entä jos olette veden alla, miten te siellä kommunikoisitte? Helposti, viittomakielellä.