Vs:Millainen Piraattipuolue?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Millainen Piraattipuolue? Vs:Millainen Piraattipuolue?

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 21.4.2011 at 20.50
Profiilikuva käyttäjästä whiic

ikajaste:Quote:onko siis mielestäsi Entisen Kolmen Suuren lähiaikojen politiinen linja ollut vihervasemmistolaista?

Ei, mutta Astrid Thorsin ja Tuija Braxin on. Nämä ovat omilla istuimillaan päässyt aika paljon sanelemaan oman vaikutustaltansa alla olevia asioita vaikka muutoin ovatkin istuneet konservatiivihallituksessa. Toki sittee on vielä Lindéniä ja hänen edeltäjäänsä Susanna Haavisto, jotka junailivat internetsensuurin, mutta tämä on perinteisempää moraalipaniikkia, ei suvaitsevaiston moraalipaniikkia, ts. lähempänä vanhaa kunnon ”satanic ritual abuse” -paniikkihenkeä kuin nykyään valloilla olevaa ”vihapuhe!”-huutelua yltiömäisen poliittisen korrektiuden ja newspeakin hengessä.

Quote:Jos taas viittaat vihervasemmistolla siihen minkä minä ymmärrän vihervasemmistoksi, eli Vihreiden vasemmistosiipeen, ja uusitumista yrittävään Vasmmistolliittoon

En suinkaan tarkoita Vihreiden ja Vasemmistoliiton leikkausta… enemmänkin Vihreiden ja Vasemmistoliiton yhdisteen leikkausta äärimmilleen viedyn poliittisen korrektiuden kanssa. Eivät kaikki Vihreiden tai Vasemmistoliiton edustajatkaan taatusti allekirjoita perinteisiä ”vihervasemmistolaisia” ajatuksia siitä, että maahanmuuttokriittisyys tarkoittaa väistämättä rasismia. Tai sitä, että ylipäätään rasismi, siellä missä sitä oikeasti jopa esiintyy, olisi tärkeää kieltää, jos se on vain verbaalia ilmaisua eikä konkreettista syrjintää. Kyllä tervejärkisiä ihmisiäkin löytyy näistä puolueista ja ”vihervasemmisto” on ainoastaan KIROSANA, jolla tarkoitetaan sananvapauden rajoittajia kyseisen ideologian sisällä.

”Vihervasemmistolla” on siis suunnilleen yhtä paljon tekemistä vihervasemmiston kanssa kuin ”uusliberalismilla” uusliberalismin kanssa. Se vaan on kirosana itsessään eikä tarkoita sitä mitä se on kirjaimellisesti. Voit keksiä paremman halveeraustermin ”vihervasemmistolaisille”, jos et halua laajemmin vihervasemmistolaisten saavan negatiivista leimaa sanan käytöstä. Siihen asti kyseinen sana pysyy minun verbaalissa kirosanarepertuaarissani yhdessä ”kukkahattutädin” kanssa (joka viittaa vastaavaan sananvapautta ja ihmisoikeuksia rajoittavaan blokkiin konservatiivipiireissä)… joka ei sekään edellytä kukkahatun omistamista.

whiic:Quote:Motivaattorina toimi taatusti mm. vihervasemmistolainen ”suvaitsevaisuus”-fasismi ja feministinen miesviha.

ikajaste:Quote:Imagotasolla näin voi toki olla, jos siitä puhuit.

Nimenomaan imagotasolla, koska kyseisessä kohdassa asiaa puitiin syynä Persujen vaalimenestykseen. Persujen menestys on yksinomaan imagolle rakennettua, joten on syytä ajatella asiaa imagojen eikä todellisuuden kautta tuossa asiassa.

ikajaste:Quote:Saattaa olla että poliittisessa feminismissä tapahtuu ylilyöntejä, ja suvaistevaisuutta saatetaan tukea liikaa sananvapautta vastaan.

”Saattaa olla”, LOL.