Vs:Millainen Piraattipuolue?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Millainen Piraattipuolue? Vs:Millainen Piraattipuolue?

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 21.4.2011 at 20.54
Profiilikuva käyttäjästä unknown

olavi kirjoitti:
Quote:Maree kirjoitti:
[quote]Se on minusta äänestäjien huijaamista, jos puolue sortuu perustuslainvastaiseen puoluekuriin. Mitä tapahtuu rationalisuudelle jos ehdokas ei saa vaihtaa mielipidettään?

No, eipä kai puolue sille mitään mahda jos ehdokas vaihtaa mielipidettään.

Quote:ikajastelta tuli parhain kompromissiehdotus näistä asioista. Mutta älkää kuitenkaan lankeko siihen virhepäätelmään, että kun asioista nyt puhutaan, niin jotain myös pitäisi muuttaa. Ei ole mikään pakko. Haluaisinkin kunnon perusteluja sille, miksi puolueohjelmaa tulee muuttaa?
Tähän asti esitetty syy on se, että vaalitavan vuoksi äänestäjät tarvitsisivat jonkinlaista kuluttajansuojaa piracoren ulkopuolisten asioiden suhteen. Muuten eduskuntaan asti nousu on hankalaa, koska piracore ei tyypillisesti ole äänestäjälle se ykkösjuttu.
[/quote]

Puoluekuri ei ole sitä, että puolue jotain tekisi sen jälkeen kun ehdokas vaihtaa mielipidettään. Puoluekuri on sosiaalista painetta siihen ettei edes mieti vaihtaisiko mielipidettään.

Missä ovat todisteet väitteelle, ettei piracore voisi olla äänestäjälle se ykkösjuttu? Miksi kuluttajansuojaksi ei käy pelkkä jäsennelty informaatio ehdokkaiden kannoista ja edellisen vaalin suosiosta? Hyvin häilyväinen syy muuttaa puolueohjelmaa, eikä se näytä lepäävän minkään faktapohjan päällä. :dry:

ikajaste kirjoitti:
Quote:Imagotasolla näin voi toki olla, jos siitä puhuit. Jos taas et, niin toivoisin että sinä ja muut ihmiset välttävät tällaisia radikaaliyleistyksiä. Ne ovat tyypillisiä kuppikuntaisessa puoluepolitiikassamme, toki, mutta toivoisin että Piraattipuolueen keskusteluissa pysyttäisiin ihan asiassa.

Saattaa olla että poliittisessa feminismissä tapahtuu ylilyöntejä, ja suvaistevaisuutta saatetaan tukea liikaa sananvapautta vastaan. Mutta se ei tee näistä ”fasismia” tai ”miesvihaa”, kiitos.

Hear, hear!

Samaan hengenvetoon voisi sanoa etteivät konservatiivit ole juntteja ja ei ole totta että arvokonservatiivit vastustaisivat sananvapautta tai muita ihmisoikeuksia. Tällaisiakin on täällä ketjussa väitetty.

Ja myös täällä on moni sortunut sanomaan, että neljän vuoden jälkeen on tilausta vapauksia puolustaville puolueille, koska persut on hallituksessa. Kertokaa tyhmälle, mitä vapautta persut ovat meiltä riistämässä? :huh: