Vs:Millainen Piraattipuolue?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Millainen Piraattipuolue? Vs:Millainen Piraattipuolue?

Julkaisija Vastaukset
Pirate0 # Posted on 22.4.2011 at 0.03
Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

Samy Merchi kirjoitti:

1) 0.5% kannatus? Se näyttänee kuinka monelle äänestäjälle piracore oli niin vahva kriteeri että se yliajoi kaikki muut asiat.

Ei, 0.5% kannatus on se joka on meidän tunnettavuus, meidän olemassaolo huomioitiin sekä meitä äänestettiin tällä äänimäärällä KOSKA me emme tehneet työtä joka olisi antanut enemmän ääniä. Helppo on klikata like painiketta facebookissa mutta se ei johda yhtään mihinkään muualle kuin niile jotka on siellä ja muodostaneet oman mielipiteensä.

Englannissa vihreillä kesti 30 vuotta ennenkuin ensimmäinen edustaja pääsi sikäläiseen parlamenttin.

30 vuotta

Saksassa ensimmäiset edustajat ovat päässeet kunnanvaltuustoihin joissakin osavaltioissa. Minkälainen mahtaa olla sikäläinen keskiverto piraatti kunnanedustaja? 18 vuotias sateenkaari yltiöliberaali? Tuskin.

Ei sinne mennä edistämään ja viemään jotakin tietoteknistä tietämystä EI EI EI. Sinne mennään tekemään päätöksiä jotka koskettavat vanhuksia, sairaita, koululaisia, lapsia, vauvoja mutta myöskin olemaan ja tekemään uudenlaista politiikkaa, polittiikkaa jossa päätöksenteko olisi avointa joka palvelisi kansalaisia eikä hyvä veli järjestelmää ja korruptiota hyödyntäviä päätöksiä. TÄMÄ ON MEIDÄN VIESTI. Meidän viesti ei ole vain arvoliberalismi koska tämä edistää vain tietyn ismin etuja vaan kaikkien meidän tehtävä on taistella kansalaisten sananvapauden puolesta suurta pimeyttä vastaan joka odottaa maapalloa jos tietyt piirit pääsevät valtaan. ja jotka on pääsemässä valtaan vai luuletteko esim GPS ruuhkamaksun olevan vain verotusta varten? Siihen riittäisi katsastuksen yhteydessä jokaisesta autosta otettava kilometrilukema ja sen vertailu taikka bensaan liitettävä vero?