Vs:Millainen Piraattipuolue?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Millainen Piraattipuolue? Vs:Millainen Piraattipuolue?

Julkaisija Vastaukset
timore # Posted on 19.4.2011 at 11.13
Profiilikuva käyttäjästä timore

Kaksi asiaa joiden uskoisin auttavan Piraattipuoluetta:

    Netistä pois tuleminen
    Yksinkertaisten asioiden nostaminen esiin

Netissä pitää vaikuttaa ja tuoda mielipiteitä aktiivisemmin esiin, tulee järjestää erilaisia tempauksia ja kirjoitella kaikille foorumeille ylistävään sävyyn piraateista.

Tämän lisäksi puolueen pitäisi tulla kyllä myös oikeaan maailmaan, pois verkosta. Lisää oikeaa toimintaa, lisää ohjelmaa, lisää tapaamisia. Piirijärjestöillä on tässä varmasti suuri rooli, mutta puolue voisi jotenkin koordinoida asiaa.

Tämän lisäksi voisi olla vaikka kerran kuussa joku ”kysy piraatilta”-tunti, jossa median edustajat, muusikot, juristit ja piraatit voisivat keskustella piraattien ohjelmaan liittyvistä aiheista. Pelkkä nettipuolue + parin viikon vaalirutistus ei ole vielä kovin uskottava.

Yksinkertaisia asioita
Tietoyhteiskunta, patentit, tekijänoikeudet ym. on kaikki tärkeitä teemoja, mutta ne eivät ole kyllä millään lailla yhtä seksikkäitä kuin vaikkapa homojen oikeuksien puolustaminen tai juuri tuo paljon puhuttu kannabiksen dekriminalisointi. Mitä kiinnostavampia aiheita, sitä enemmän medianäkyvyyttä ja sitä enemmän tilaa selittää asioita rauhassa.

Oon ehdottomasti sitä mieltä, että tarvitaan laajempi ohjelma ja ärsyttävämpiä vaaliteemoja.