Vs:Millainen Piraattipuolue?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Millainen Piraattipuolue? Vs:Millainen Piraattipuolue?

Julkaisija Vastaukset
Opera # Posted on 18.4.2011 at 20.25
Profiilikuva käyttäjästä Opera

DForssi sen oikeastaan sanoi. Ei teitä voi ottaa todesta ennen kuin linjauksia löytyy ihmisten arkipäiväisiin asioihin muutenkin kuin it:n osalta. Nyt teitä kyllä voi äänestää, kun tietää 99.99% varmuudella, että tulette pysymään kärpäsen paskana poliittisella areenalla. Mutta miettikääpä mitä jos olisitte vaikka voittaneet vaalit. Miten esim. se Portugalin case olisi ratkaistu? Tai miten kävisi energian hinnoille? Mistä olisitte valmiita tinkimään yhteiskunnan toiminnan takaamiseksi?

Avoimia kysymyksiä on ihan liikaa jotta teitä voisi äänestää muuten kuin protestiksi, koska jos voittaisitte niin se tarkoittaisi kai nykyisellään käytännössä samaa kuin anarkismi voittaisi.

Voittehan toki jäädä kapean sektorin puolueeksikin ja saatatte jopa saada edustajankin, mutta ette te silloin oikeasti pääse vaikuttamaan edes niihin teille tärkeisiin asioihin. Kenties voisitte tehdä kuten Perussuomalaiset ja kopsia sen ohjelman jostain muualta, kunnon piraattimaiseen tapaan ;) Nimittäin kaikesta huolimatta edustatte kuitenkin asioita, joita yksikään muu taho täällä päin ei tee ja siksi soisi, että sitä vaikutusvaltaakin löytyisi.

Toki vapaus on arvona ihan hyvä ja niin olin olettanutkin, mutta hiukan laajemmin pitäisi sitäkin asiaa käytännössä konkretisoida noissa julkisissa suunnitelmissa.