Vs:Millainen Piraattipuolue?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Millainen Piraattipuolue? Vs:Millainen Piraattipuolue?

Julkaisija Vastaukset
tiikki # Posted on 20.4.2011 at 15.16
Profiilikuva käyttäjästä tiikki

Tuukka Virtaperko kirjoitti:
Quote:Vasemmistoliitto lähti kaduille tarjoten ihmisille kojusta kahvia, tarroja ja lehtisiä. Millä tavalla piraatit lähtevät kadulle? Tekisimme jo melko paljon, jos mekin tarjoaisimme ihmisille vain kahvia, tarroja ja lehtisiä. Silloin olisimme olemassa muuallakin kuin netissä. Kadulle pitää jollain tavalla lähteä. Tavan ei tarvitse olla erikoinen, ja Piraattipuolueen tapauksessa sen jopa kannattaa olla perinteinen ja tavallinen, jotta se tasapainottaisi kaikkea hörhöilyä. Voisin vaikka itse osallistua tällaiseen.

Tämä vaatii rahaa. Jotta saadaan rahaa, meillä pitää olla toimintaa tukevia tahoja. Näitä tahoja saadaan jos meidän tavoitteet vastaavat rahottavien tahojen tavoitteita. Esim. MTK voisi hyvinkin olla kiinnostunut tukemaan meitä, sillä maatalous on yksi nopeiten ja eniten tietokoneistunut ala perinteisten tietoteknisten alojen ulkopuolella. Meidän tulee vain osata muotoilla tavoitteemme siten, että ne ovat yhteneviä MTK:n kanssa netti-infran ja koulutuksen suhteen.

Oletan, että niiden mielestä varmaan voimme olla kuinka piraatteja tahansa, kunhan ajamme laajakaistaa ja tietokonekoulutusta kaikkialle. Me emme joutuisi tinkimään piraattismistamme lainkaan ja saisimme rahaa toimintaamme.