Vs:Millainen Piraattipuolue?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Millainen Piraattipuolue? Vs:Millainen Piraattipuolue?

Julkaisija Vastaukset
oakiim # Posted on 20.4.2011 at 20.50
Profiilikuva käyttäjästä oakiim

whiic kirjoitti:
Quote:No huh-huh. Tullut kirjotettua aika paljon tähän ketjuun ajatuksiani. Minkäs sille mahtaa, kun ole kuitenkin semmoinen narsisti, joka tahtoo tulla kuulluksi ja joka kuvittelee noin pääsääntöisesti olevansa oikeassa. :)
Täysin oikeassa olet ainakin minun mielestäni. Tuo liberaali puolue, jossa talousliberaaliuden tilalle otetaan rationaalisuus ja tiede- ja todiste-perustaisuus kuulostaa todella hyvältä ja sellaiselle on varmasti tarvetta.

Mutta ei riitä sanoa, että asioita ratkotaan järkiperustein, jos ei ole mitään arvoja, joiden suojelemiseen tai edistämiseen ratkaisuilla pyritään. Sitä kun voi yrittää vain tiettyyn rajaan asti ratkoa järkiperustein, kenen etuja priorisoidaan. Ajetaanko ennen kaikkea a) ”nörttien”, b) nuorten c) kaikkien suomalaisten vai d) kaikkien ihmisten etua ja ellei (d), niin missä määrin suhteessa muiden? Ja oleelliseksi tulee myös aikaväli, ihmisten edut 5 vuoden aikavälillä tarkasteltuna voivat olla varsin erilaisia kuin vaikkapa 50 tai 150 vuoden aikavälillä.