Vs:Millainen Piraattipuolue?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Millainen Piraattipuolue? Vs:Millainen Piraattipuolue?

Julkaisija Vastaukset
Pirate0 # Posted on 21.4.2011 at 10.07
Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

Quote:Pirate0:Itse sain kuulla aika negatiiviseen sävyyn Kurhisen valinnasta enkä itsekkään ollut innoissaan ko henkilön valinnasta. Vaikka PiPu on liberaali henkinen, liberaaliuden mainostaminen ei tuo suomessa tarpeeksi ääniä vaaleissa.

Tyypillistä piratenollailua. Kurhista en todellakaan pistäisi liberaalihenkiseksi. Mies on linjaton idiootti. Idiooteilla ei ole poliittista spektriä.

? Kumpi on linjaton idiootti? Pirate0 vai Kurhinen?

MIKSI KURHINEN OTETTIIN LISTOILLE?

Sana arvoliberaali on tyhjä sana joka ei tarkoita yhtään mitään tavalliselle kansalle. Suomessa on yritetty saada liberaalia puoluetta pystyyn ja markkinoitua mutta tämä ei ole onnistunut koska liberaaliudelle ei ole vain suomessa tarpeeksi kannatusta vaikka jotkut täälläkin haluavat niin uskotella.

Vihreät ja Vasemistoliitto ajavat jo nyt tällääkin hetkellä monia liberaaleja tavoitteita saamatta kuitenkaan merkittävää kannatusta

Piraatit imaisivat jonkun verran kannatusta vihreiltä jo nykyisellä ohjelmallaan. Osa ehdokkaista karkotti potentiaalisia kannattajia omalla blogikirjoituksellaan ja toiminnallaan. Osa kannattajista äänesti persuja, tämä oli tavallisen kansalaisen protestivaalit vihervasemmistolaista politiikkaa vastaan.

Olen taipumassa ajatukselle ettei puolueohjelmassa tulisi lueka mitään tarkkoja tavoitteita, siellä pitäisi olla ne asiat joille piraattipuolue nojautuu, arvot ja tavoitteet erilleen.

Täälläkin esille ajatus siitä että keskittyisimme olemaan vain FB on naurettava. Meidän täytyy näkyä ja olla katukuvassa, ihmisten arjessa. Tämä tietenkin teettää työtä jota täytyy vain tehdä, se ei edes maksa paljoa. Käytännössä tuloksien perustella vaalityötä tehtiin vain Uudellamaalla, Helsigissä sekä Tampereella. Muualla ei tehty työtä ja se näkyi tuloksissa.