Vs:Millainen Piraattipuolue?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Millainen Piraattipuolue? Vs:Millainen Piraattipuolue?

Julkaisija Vastaukset
Nuihc88 # Posted on 21.4.2011 at 17.30
Profiilikuva käyttäjästä Nuihc88

Teknokraattina kannatan ilman muuta tieteeseen perustuvan päätöksenteon liittämistä puolueohjelmaan. Nykyisiltä puolueilta tämä kestävän kehityksen peruskomponentti tuntuukin puuttuvan tällä hetkellä aivan kokonaan.
Samoin puuttuu yleinen suhteellisuudentaju energia- ja talouspolitiikasta, toisin sanottuna idean/suunnitelman tulisi pystyä vähintäänkin kirjaamaan ylös laskutoimituksena, ennen kuin sen varaan lasketaan kokonaisen kansan tulevaisuus.

Kannatan myös pitkälti liberaaleja arvoja, koska havaintojeni mukaan liika holhous kääntää ihmiset toisiaan vastaan, tekee osasta pelkureita ja lopuista apaattisia.
Taitaisi kuitenkin olla parempi viitata asiaan yksilönvapauksien kunnioittamisena tai yksilön päätösvallan, oikeuksien ja potentiaalin maksimoimisena, jotta poliittiseen terminologiaan vähemmän perehtynytkin tietäisi mistä puhutaan. Termi arvoliberaali nimittäin nostattaa monille ihmisille mielikuvia ’Kannabis Neuloista’, ’Wicca Trendinoitien Ihmisuhreista’ ja monista muista enemmän tai vähemmän vahingonhauskoista käsitteistä.
Nämä ennakkoluulot tulisi kumota järkevällä keskustelulla ennen kuin kyseiset mielikuvat yhdistetään Piraatteihin. Tämä voidaan toteuttaa vaikka tyyliin: ”Meillä Piraateilla on kyllä jo tuo Rommi, mutta kyllä noilla terveysintoisilla viherpeukaloillakin saisi olla jotain mitä ottaa viikonloppuisin.”

Nörtti / Älykkö imago ehdokkaalla on kyllä ihan hyvä, timore pisti kyllä vielä paremmaksi Merirosvo(laiva) teemallaan, mutta ’Hullu Tiedemies’ olisi kyllä ylivoimaisesti paras.

Vustin kirjoitti Sivulla 2:Quote:Toisaalta siksi, ettei puolue vaikuttaisi kapea-alaisten aspergerputkiaivojen yhdenasianliikkeeltäNyt minun täytyy kyllä kumota tämä höpinä totaalisesti, ettei se leviä täältä muiden kaltaisteni riesaksi.

Putkiaivoni voivat ottaa sisään päälle 24 erillistä kuvaa sekunnissa ja erittelemään kaksi audiolähdettä samanaikaisesti, tallentamaan ne lyhyt- ja pitkäaikaismuistiin sekä noutamaan muistista yhtäaikaisesti useita yli 10 vuoden takaisia asioita kuten CD levyjen kansia osana ’normaalia ajatustoimintaani’, joten lieneeköhän tuo putkiaivo nyt ihan oikea termi? (Chuck-)Risteymäaivo olisi lähempänä totuutta.

Hajamielinen toki olen siihen pisteeseen asti etten välttämättä aina muista missä olen ja mitä tekemässä, meinasin kerran maksettuani päälle 120 € kirjaostokset kävellä ulos kaupasta ilman kirjojani, koska suunnittelin kassalla jo paluureittiäni sekä kahden viikon päässä olevia päätöksiä. Tätäkin kirjoittaessani mietin jatkuvasti harkitsemattoman kommenttisi lisäksi mm. Politiikkaa, Musiikkia, Äänen rakennetta tietyissä olosuhteissa, Hammer -tiedostojärjestelmän toimintaperiaatteita, Ihmisoikeuksien historiaa, Teslan patentteja, Tietokonelaitteistoni teknisiä ominaisuuksia, kenen viestiin (ja millä sivustolla) vastaan ensin ja kannattaako se (reaktio ja sen laajuus), sekä missä järjestyksessä minun kannattaa toteuttaa mielessäni pyörivät projektit. Välillä minulla on niin monta asiaa mielessä yhtaikaa etten pysty tekemään niistä yhtäkään ja jossain välissä sitten huomaan että onkin jo ylihuominen. Oman fyysisen tilani jätän usein tahallani huomiotta, koska aistini lähettävät minulle kokoajan älyttömät määrät hyödytöntä taustamelua, esimerkiksi tuntoaistini on enemmänkin ’ihohuokosten tukkoisuus, ihokarvojen asento ja ilmavirta -aisti’, jonka vaimentaminen vaatii jatkuvaa keskittymistä. Suurin piirtein tällainen se Aspergerin Syndrooma siis on oikeassa elämässä, mutta en vaihtaisi aivojani edes Charlie Sheenin kanssa B)