Vs:Missä löytyy KAIKKIEN puolueiden kannatusluvut?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Missä löytyy KAIKKIEN puolueiden kannatusluvut? Vs:Missä löytyy KAIKKIEN puolueiden kannatusluvut?

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 4.12.2010 at 10.49
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Topi kirjoitti:
Quote:En ole yrityksistäni huolimatta löytänyt lukemia ollenkaan tai sitten en vaan osaa?
Kysymys kuuluu niin, että miksi aina uutisissa tai lehdissä luvuissa jätetään muutkin puolueet mainitsematta?

Media julkaisee vain muutaman lähteen tutkimuksia. (Taloustutkimus, Yle)

Quote:Eikö se ole aika hallaa, jos valtaosa ei tiedä uudesta puolueesta, jota äänestää?

On. Sananjulistaminen ei ole kuitenkaan ensisijaisesti median vaan PP:n vastuulla.

Quote:Mutta en nyt ole pitkään aikaan nähnyt Piraattipuolueen edustajien puhuvan mistä jostakin kantaa selvemmin medioissa?

Et ole katsonut oikeita ohjelmia. Ks. Media-palsta.

Quote:Mutta missä näkee konkreettisesti kannatusluvut kaikkien puolueiden kesken(reaaliaikaista seurantaa kai turha pyytää)?

Puolueita on 17 ja kukaan ei seuraa kaikkien kannatuslukuja. Em. julkisten tutkimusten lisäksi tehdään myös salaisia tutkimuksia. Voi olla, että julkiset tutkimukset ovat myös sensuroituja.

Alustavan oman (bayesiläisen) näkemykseni mukaan puolueen vaalikampanja on viime päivinä lipsunut (sekä kannatus laskenut) eikä Wikileaks/ Julian Assange – tapahtumia ole hyödynnetty riittävästi. Tuota paremmin PP:n agendaan sopivia uutisia on ihan turha odottaa.

Minun vaatimaton mielipiteeni on, että PP tarvitsee tilapäisen kampanjaorganisaation, joka paapoo ehdokkaita kampanjointikikoissa, vaihtaa vinkkejä ja huomaa omaan jalkaan ampumiset, kuten puoluekokouksen ajoittumisen päällekkäin Wikileaks-uutisen kanssa sekä luotsaa ehdokkaat tuollaisista läpi. Ja kampanjaorganisaatio koostuisi lähinnä ehdokkaista itsestään.

// Persujen gallup-kannattajista 2/3 sanoo, ettei heitä kiinnosta maahanmuuttopolitiikka pätkääkään.