Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Mitä on epäkaupallinen kopiointi? Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Julkaisija Vastaukset
soraneuvos # Posted on 8.6.2009 at 17.55
Profiilikuva käyttäjästä soraneuvos

Jooppa emppä tarkoittanut juuri tuota joka jäi paha kyllä katsomatta koska siitä niin kovasti puhutaan.
Vaan en nyt niin paljoa ole kuitenkaan kiinnostunut että sen olisin kaivanut jostain esille.
Katson kun eteen sattuu.
Mutta eikö kyseessä ole parodia eikä siis kopiointi.
esim.Kourallinen dollareita (no joku Clintin pätkä noista armoitetuista spagettiWesterneistä)on väännetty vaikka mille aikakaudelle Willis yhdessä kieltolain aikaan ympätyssä versiossa ja nyt tuorein Japsiversio mutta muitakin on samasta teoksesta väännetty.
Sama sävel jatkuu sukellusvene elokuvissa (nimi hukassa nyt) joissa yhdenkin juoni pidetty samana tapahtumat vai sijoitettu avaruuteen..
alusta loppuun koko pätkä samaa seilausta..
Nämä uudet maksaa koska tekniikka maksaa millä saadaan äksöniä mutta itse elokuvasisältö jota ainakin minä pidän tärkeänä on vain pätkä sieltä täältä vanhoista filmeistä..
Kuinka paljon olet Teppo katsonut elokuvia? ihan uteliaisuuttani kyselen.
Itse katselin tuossa muutamia vuosia sitten parisenkymmentä elokuvaa tai enemmän viikossa silloin kun DVD tuli kunnolla muotiin ja porukka myi tai lahjoitti VHS filminsä pois.
Parhaimmillaan katsoin viitisen filmiä päivässä kiitos naapurin joka innostui keräämään VHSiä ja piti minua ”laaduntarkkailijana” ..
Siinä tuli sen verran katsottua filmejä että ryhtyi jo arvostamaan hyvin tehtyjä muttei kalliita ja niin päin pois…ymmärtänet mitä yritän tuoda julki.
Jep jep piilomainontaa on elokuvissa ja tuotteita mainostetaan tähtien avulla ei sinne väliin tarvitse mainoskatkoja työntää ei ei ei..
silloin kun viimeksi 10 vuotta sitten kävin elokuvissa vai oliko 15 vuotta..noo kumminkin jo silloin sai istua parikymmentä minuttia pakkopullaaa katsoen …mainosta mainosta ..
Nokia GL Samsung Valmet siis mitä ne kaikki mitä elokuvissa näkyy ovat muuta kuin mainosta Audi …jos ei nämä ponssaa filmejä niin ettei tarvitse pitää älyttömiä hintoja niin ei voi mitään..

noo asiahan ei tietysti minulle kuulu minä vain ihmettelen kauhiasti et miks ihmisen pitää rakastaa rahaa niin mahottoman paljo et sitä pitää haalia yli tarpeiden..kyl mää ymmärtäsiin jos rakastas nuoria plikoi mut ei ..rakastaa rahaa…ei sit mie en ymmärrä:woohoo: