Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Mitä on epäkaupallinen kopiointi? Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Julkaisija Vastaukset
soraneuvos # Posted on 9.6.2009 at 16.03
Profiilikuva käyttäjästä soraneuvos

No tarkoitan kyllä sellaisia elokuvia jotka on tarkoitettu Uusiksi ja ei ole tarkoitettu että joku voisikin huomata että mitä vattua kolmekymmentä vuotta vanha pätkä uudelleen viritettynä.
Joo jos ei ole ikääkään vielä kolmeakymmentä niin tuskinpa haittaa koska ei ole parempaa tietoa.

Kuka käskee tehdä suuren budjetin elokuvia kun siitä kuvamateriaalistakin mitä tehdään..puolet poistetaan ja näitä lisäyksiä sitten kaupitellaan myöhemmin jos kenenkä versiona..

Jos sukellusvene sota elokuva vuodelta 70 jotain sijoitetaan avaruustaistelu elokuvaksi uuteen ulottuvuuteen niin kyllä minusta on kyse kusetuksesta.

nämä parodiat joita on tehty jotka kertovat reilusti että kyseessä onkin monien elokuvien sekasotku ovat asia erikseen..hyviä

Mutta jos tehdään kähmien vanhoilla nuoteilla uusituin tekniikoin muka jotain aivan ennen näkemätöntä………….SE ON PERSEESTÄ..

Bondit nyt sulatti aikoinaan kun Moore ja Connery duunaili melkein samasta aiheesta pätkän toinen aina hiukan aiemmin kuin toinen…sulassa sovussa..

Ne oli hyviä aikoja ne..

Ja mistä saa sen muvan etten minä tiedä elokuvista mitään.

Sinäpä et taida tietää mitä kaikkea voi sukellusveneellä tehdäkkään..

Daa mutta voi siis muuten olla totta se että punainen lanka on kadonnut johonkin…

:woohoo: