Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Mitä on epäkaupallinen kopiointi? Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Julkaisija Vastaukset
Cooler # Posted on 24.6.2009 at 20.07
Profiilikuva käyttäjästä Cooler

Teppo kirjoitti:
Quote:Jokainen jaettu kopio on yksi mahdollinen menetetty kauppa. Vaikka tietysti piraatti ajattelee yleisesti, ettei sitä olisi kuitenkaan ostanut.
Tähän on ihan pakko puuttua!

Mahdollinen menetetty kauppa?

Tein juuri yhden komentotiedoston jota myyn 100 euroa kappale. On mahdollista että sitä ostetaan, vaikka mahdollisuus olisikin hävittävän pieni. Tämän takia jokainen joka ei sitä oitis osta aiheuttaa minulle tappioita! SINÄKIN! Niinpä kun olet varmaan ehkä kenties mahdollisesti saattanut varastaa minulta 100 euroa kun et tuota ostoa tehnytkään. Maksathan varmaan pian sovittelumaksuksi tarjoamani 10.000 euroa, jottei pidä mennä jo käytännössä viimeistä vailla myönnetylle syyllisyydellesi oikeuden vahvistusta hakemaan? Silloinhan korvaukset on jo ihan tähtitieteellisiä ja rikosrekisteriinkin tulisi merkintä… :laugh:

Itse syyllistyn aina joskus aika tavalla erikoisiin lausahduksiin, mutta sinullekin nyt tiedoksi: Ei kaikki mikä on mahdollista aina toteudu! Toistat tuossa TO-porukoiden mantraa sysäämällä vastuun toteutumattomista mahdollisuuksista piraattien niskoille, mutta ennen sen toistoa olisit hetken maalaisjärjen käytöllä huomannut edes yhden ongelman siinä: Syistä riippumatta suurin osa siitä mikä on mahdollista ei ikinä tapahdu, eikä tekosyiden keksiminen millään tavoin auta löytämään varsinaista ongelmaa! (*1)

Se että toistat tuota TO-porukoiden propagandaa, ei tee siitä totta. :angry:

Kävin muinoin leffassa elokuvia katsomassa ihan säännöllisesti. Kesäisin parikin kertaa viikossa, vaikkei ne käynnit aina olleetkaan ihan rahan arvoisia. Ei se ollut piratismi mikä sai minut lopettamaan. Se oli se, että hinnat nousi kestämättömiksi eikä leffojen laatu ainakaan parantunut!

Ei se piratismi saanut minua lopettamaan TV-katselua, heittämään TV:tä roskiin ja lopettamaan TV-veron… eikun siis TV-luvan maksamista. Ei vaan ollut aikaa eikä halua katsella sellaista roskaa joka ei vastannut siitä aiheutuvia kustannuksia!

Toki katselen mm. leffoja yhä, mutta ihan kiusallanikin jätän kertomatta miten… :woohoo:

(*1)
Yksi esimerkki mahdollisuuksien rajoista:
– Todennäköisyys on erittäin pieni, mutta on mahdollista että kolmen sekunnin kuluttua iskee jokaista salama nenänpäähän.
(…odotellaan kolme sekuntia…)
No, se oli MAHDOLLISTA… mutta kävikös niin? Olikos sekin piraattien syytä? :laugh: