Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Mitä on epäkaupallinen kopiointi? Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 24.6.2009 at 20.22
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Miqueltozzz kirjoitti:
Quote:@Teppo

Voitko antaa vastineen tälle? http://www.piraattipuolue.fi/kulttuuri/epaekaupallinen-kopiointi

Lainaten mielellään jokaista kuutta kohtaa.
En ole sinultakaan nähnyt kaikkiin vastausta, lähinnä näen sinun hokevan sitä, että sitä ei voi oikeuttaa sillä että se on niin yleistä.
Tämä auttaisi myös ehkä kirjoittamaan sinulle sen vastineen jota niin tunnut haluavan, paitsi jos haluat vain trollata täällä. En nyt tarkoita mitenkään hyökätä henkilöösi mutta olet antanut hieman sekavan kuvan siitä että haluatko aidosti vastausta vai jotain muuta.

Minulla ei ole mitään syytä lähteä rakentamaan mitään vastinekasaa johonkin keksittyihin päätelmiin. Minusta on kyllin vahvaa sanoa vastaan, ettei rikosta voi muuttaa oikeudeksi ihan vaan, koska musta se on kivaa ja muutkin ja koska sen valvonnassa on sitä ja tätä ongelmaa.
Monessa muussakin valvonnassa on sitä sun tätä ongelmaa ja niihinkin voidaan rakentaa vaikka millasia litanjoja ihan ihmisarvoista lähtien, joilla erinäisten rikostem laillistamisen voi perustella.

Kokonaisvaltaisesti ongelma ei ole perusteluissa sinänsä, vaan siinä, ettei ole keksitty mielestäni kyllin hyvää vaihtoehtoa millä korjata sitten esim. nyt waretuksen laillistamisen ongelmat.