Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Mitä on epäkaupallinen kopiointi? Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 25.6.2009 at 6.15
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Tässähän tämä tulikin moneen kertaan, eli iso sana VOI. Waretus voi sitä ja tätä, mutta silti piraatit ajattelee asian mustavalkoisesta ja tuumii, että laki pitää purkaa. Mutta mitäs sitten VOI tapahtua?

Kyllä minä ne kaikki perustelut luin, ei huolta. minulla ja etenkin teoksien tekijöillä on suuri pelko siitä mitä VOI tapahtua, jollei piraattien näkemykset menekkään kuten niiden niin varmasti piti.

Coolerille sen verta, että sellaista elämä on. Et sinä makkaraakaan saa maistaa ilmaiseksi kaupassa ja jos pienen palan saat, niin se käsitys pienestä palasta ei välttämäti vastaa laisinkaan sitä mitä on syödä makkaraa suuremmin. Sama on esim. kulutuselektroniikassakin. Ei sinulla tule olemaan oikeasti käsitystä laitteesta, ellet ensin omista sitä.
Kun sinulla sitten se laitos on (ostettuna tai varastettuna tai mitä ikinä) ja olet hyväksi todennut, niin tuskin sinulla sen jälkeen on suurempaa hätää tehdä laitteellee muuta kuin käyttää (oli se sitten ostettu tai varastettu tai mitä ikinä). Miksi sinulla olisi sitten hyvästä äänitteestäkään sen suurempaa huolta vaikka se olisi waretettu?
Historia kun nyt yksinkertaisesti toistaa sitä samaa, eli tälläinen ihmisen hyvyyteen perustuva toiminta ei vain toimi.

Eli on ihan perusteltua ajatella, että jokainen waretettu levy on mahdollinen menetys.