Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Mitä on epäkaupallinen kopiointi? Vs:Mitä on epäkaupallinen kopiointi?

Julkaisija Vastaukset
uuspiraatti # Posted on 2.6.2009 at 16.37
Profiilikuva käyttäjästä uuspiraatti

Quote:Kas jos minä oikein olen ymmärtänyt niin nykyaikaisiin elokuva ym myytäviin tai vuokrattaviin tuotteisiin saa suojan jolla kopiointi voidaan estää.
Jos ei tätä tee niin on aivan turha valittaa jälkeenpäin miksi kävi näin.
Ne mitä tulee TV – RADIO – tai muilta lähteiltä niin että niitä voidaan hyödyntää oli maksu kanava tai ensin itse ostettu ja käyttö estämätön on myös vapaata materiaalia.

Koska on mahdollista estää eikä estä niin mikään ei sitten estä.

Rautakaupan on mahdollista vaikka hitsata tuotteet hyllyyn kiinni, mutta tästä mahdollisuudesta huolimatta niiden ottaminen ilman lupaa on laitonta. Jos tuotteiden ”epäkaupallinen” käyttö olisi sallittua ”luomishetkestä lähtien” lähtien (esimerkiksi voisit lainata porakonetta remontin ajaksi maksamatta mitään), kaupan ei kannattaisi pistää hyllylle mitään tuotteita eikä tehtaan kannattaisi valmistaa tuotteita.

Kaikki tekniset yritykset suojata elokuvia ovat heikkoja ja viime kädessä murrettavissa vaikka videokameralla.

Miksi piraattien on saatava uusimmat elokuvat ”luomishetkestä lähtien”? Miksi suoja-ajan lyhennys 5-10 vuoden vuoteen ei riitä?

Quote:Mainostaminen ja sponsorit on päivän sana joilla rahoitetaan ja järjenkäyttö ettei ahnehdita liian isoa palaa.

Ei ole realistista keskeyttää elokuvaa mainosspotilla minuutin välein. Miksi tuhota toimiva suhde tuottajien ja maksavien katsojien välillä? Star Trekkien sijasta piraatit joutuisivat tyytymään Star Wreckkeihin. Ikävä puoli on se, että niin joutuisivat tyytymään myös ne jotka ovat valmiita maksamaan elokuvista.

Miksi suoja-ajan lyhennys 5-10 vuoden vuoteen ei riitä?